Ale na wojnę już go nie wyślą
Ale na wojnę już go nie wyślą
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nieograniczone. Pokazała to wyraźnie II wojna światowa
Co gorsza, zasoby ludzkie nie mają dla nich żadnego
znaczenia. Dlatego są takim groźnym i
nieprzewidywalnym przeciwnikiem. Jebana kacapska
swołocz. Ha tftu
musisz się do wszystkich o wszystko przypierdalac
Oczywistym tematem jest, że gościowi się jebnely literki
na klawiaturze. Ale Janusz, sadolowy bohater, już musiał
się oto przypierdolić. Lepiej żony pilnuj, bo słuchy chodzą
na osiedlu, że jest jak grypa, każdy już ja miał
musisz się do wszystkich o wszystko przypierdalac
Oczywistym tematem jest, że gościowi się jebnely literki
na klawiaturze. Ale Janusz, sadolowy bohater, już musiał
się oto przypierdolić. Lepiej żony pilnuj, bo słuchy chodzą
na osiedlu, że jest jak grypa, każdy już ja miał
Weź naucz się pisać w linii a nie jak analfabeta.
„Wyoadek” widać pisownia dałnów generacji Y
Patrz pan jaki jesteś twardy kozak. Pani od polskiego chyba cię wyszkoliła na pupilka klasowego co nie? Stałeś obok swojej pani a ona głaskała cie po głowie albo innych częściach ciała np. cipie.
Swoją drogą ta moda na 2-tonowe (albo i 3-tonowe teraz) SUVy to jakaś patologia jest. Najebane elektroniki, kamery z każdej strony, zdalnie sterowane reflektory, podgrzewane i wentylowane siedzenia dla każdego pasażera, podwójne i klejone szyby dźwiękoszczelne, pneumatycznie sterowane zawieszenie, tapicerka ze skóry z jaj krokodyla... i nikomu nie przeszkadza, że spalanie poniżej 20 litrów na 100km nie schodzi, bo kosztuje pół bańki i producent ma swoją marzę i rząd zaciera łapy na podatek. Ale golf w dieslu co palił ledwo 5.5 to "niszczy środowisko"...
Ich tam najebane jak mrówek. Zasoby ludzkie w rosji są
nieograniczone. Pokazała to wyraźnie II wojna światowa
Co gorsza, zasoby ludzkie nie mają dla nich żadnego
znaczenia. Dlatego są takim groźnym i
nieprzewidywalnym przeciwnikiem. Jebana kacapska
swołocz. Ha tftu
Nic takiego podczas II Wojny światowej Kacapy mieli 200-250 mln ludzi, USA wtedy 120 mln. Dzisiaj Rosja to 140 mln, Ukraina 40 mln(w tym 5 mln co spierolilo do Polski) USA 300 mln. Rosja od drugiej wojny się mega wyludniła i co roku traci ok 1 mln przez ujemny przyrost naturalny.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów