Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I ta ławeczka na stop klatce, wystarczy spojrzeć i już wiadomo gdzie, co, jak i kiedy. To wybitny element ruskiej kultury . Ileż to scen mordobicia widzieliśmy przy tych ławeczkach , ilu zarzyganych zwolenników putina, naćpanych krokodylem w dziwnych konwulsjach , ruchających swoje matki i ojców po pijaku , bijących dzieci, latających z siekierami, albo spadających z impetem z 10 piętra. Żal będzie jak z powodu sankcji i braku stali, będą musieli je przetopić na nowe tanki, w których się usmażą
Jak się z Tobą skywalker75 w 100 proc zgadzam, chciałbym jednak dodać, że niestety w każdym kraju, także w naszej Polsce pełno takich durnych kacapów, którzy nie mając nic, chętnie zniszczą coś wspólnego.
Chwasty.
Chwasty do wyrwania.
Typowy rusek. Nawet jeśli, któryś w przypływie błędu genetycznego zechce coś zmienić w tym gówno-kraju (zwykła kwiatki na schodach), to reszta bydła to rozjebie bo jak to tak? będzie mi tu na dzielni upiększać? Mają być popalone i zaszczane windy, rozjebane domofony, piaskownice pełne psiego gówna i wszyscy mają mieć po chuju. Równo.
Jebane kacapy
Tak patrzę i zastanawiam się skąd u nas tyle kacapów? Zwłaszcza w poniedziałek widzę u mnie na dzielnicy rozjebane wiaty autobusowe po każdym weekendzie. Te pijane ruski rozpierdalają wciąż te same szyby, malują elewacje (sprytnie niektóre napisy robią po polsku dla zmyłki), niszczą siedzenia w komunikacji miejskiej, zanieczyszczają butelkami bulwary nadodrzańskie i chujki wyrzucają mi śmieci do lasu obok mojego osiedla. Że się kutasiarzom chce aż do Szczecina jeździć. Bydło.
To jest jeszcze chuj, mnie jak przycisło po piwskach to oddałem mocz na tylne siedziska w autokarze z Katowic do Olsztyna
Wsiąkło nic nie było widać a że to był 1999 to nie było kamer
Zbysław multikinto?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów