18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
sothis 2022-05-27, 8:17 9
Jakkolwiek nie jestem zwolennikiem pozaprawnych metod policji, typu wpierdol na komendzie, tak w takich przypadkach...
Zgłoś
Cipczan 2022-05-27, 8:35 2
Koneser piękna. Najbrzydsze strącił, łądną zaszczycił złotym deszczem.
Zgłoś
bercisko 2022-05-27, 9:18 45
Typowy rusek. Nawet jeśli, któryś w przypływie błędu genetycznego zechce coś zmienić w tym gówno-kraju (zwykła kwiatki na schodach), to reszta bydła to rozjebie bo jak to tak? będzie mi tu na dzielni upiększać? Mają być popalone i zaszczane windy, rozjebane domofony, piaskownice pełne psiego gówna i wszyscy mają mieć po chuju. Równo.
Jebane kacapy
Zgłoś
Nyrewesa 2022-05-27, 9:23 3
Kalafior ty oblechu nie masz gdzie lać?
Zgłoś
KoSmO747 2022-05-27, 9:39 3
co za kretyn (ka) postawił kwiatki koło balustrady tez bym zjebał
Zgłoś
Grze 2022-05-27, 9:54 2
Swołocz jebana
Zgłoś
htp 2022-05-27, 11:20 14
KoSmO747 napisał/a:

co za kretyn (ka) postawił kwiatki koło balustrady tez bym zjebał

Czyli rozumiesz rosyjską duszę?
Zgłoś
skywalker75 2022-05-27, 11:56 15
I ta ławeczka na stop klatce, wystarczy spojrzeć i już wiadomo gdzie, co, jak i kiedy. To wybitny element ruskiej kultury . Ileż to scen mordobicia widzieliśmy przy tych ławeczkach , ilu zarzyganych zwolenników putina, naćpanych krokodylem w dziwnych konwulsjach , ruchających swoje matki i ojców po pijaku , bijących dzieci, latających z siekierami, albo spadających z impetem z 10 piętra. Żal będzie jak z powodu sankcji i braku stali, będą musieli je przetopić na nowe tanki, w których się usmażą

czarna fortuna
Zgłoś
dżonyłojlker 2022-05-27, 12:37 3
Prawidłowo, pochwalam Jakaś stara torba naustawiała gówna pod nogami, bo "myślała" że będzie ładnie. Bardzo dobrze chłopina zrobił, a każdy kto się obsrał, niech spada na drzewo.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Mocz 2022-05-27, 12:48 1
To jest jeszcze chuj, mnie jak przycisło po piwskach to oddałem mocz na tylne siedziska w autokarze z Katowic do Olsztyna

Wsiąkło nic nie było widać a że to był 1999 to nie było kamer
Zgłoś
Hetman_Wielki 2022-05-27, 13:20 3
myśle ze doniczki są w miejscu niedozwolonym, bo jak ma dziadzio zejść jak poręcz zastawiona,
a jak mlody najebany ma wejsc jak donice stoją przy poręczy ?
Zgłoś
dadar123 2022-05-27, 13:42 3
Pierdolona ruSSka ciemnota, durniejszego narodu nie ma
Zgłoś
Maniecky 2022-05-27, 16:12 4
Mocz napisał/a:

To jest jeszcze chuj, mnie jak przycisło po piwskach to oddałem mocz na tylne siedziska w autokarze z Katowic do Olsztyna
Wsiąkło nic nie było widać a że to był 1999 to nie było kamer

Ty chyba na Podlasie wracales z cywilizacji a nie na Olsztyn...

P.S. Wszystkie pijackie wrzody, meczydupy i oszczance powinny byc eliminowane....
Zgłoś
pipi71 2022-05-27, 16:35 2
muza pod gieroja.maładiec z ciebie halman

pipi71
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów