BMW już nie kozaczy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
BMW już nie kozaczy
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za wpierdol spuszczony burakowi z bety zawsze piwo
słusznie - zatrzymanie pojazdu na autostradzie i opuszczenie go bez powodu powoduje zagrożenie
Zaraz się odezwą półgłówki z BMW jakie to zajebiste auta a inne to szroty
Ciekawe jak często po ryju dostają na drodze?
Ciekawe jak często po ryju dostają na drodze?
Właściciel BMW dostaje w ryja już od dziecka. Dlatego myśli, że się dowartościuje kupując to auto.
psotna_cipka napisał/a:
Właściciel BMW dostaje w ryja już od dziecka. Dlatego myśli, że się dowartościuje kupując to auto.
On tego Gruza zabrał ze złomu, a nie kupił
Zrobił to co każdy kierowca chciałby zrobić tylko się powstrzymuje bo np. ma rodzinę i cholera wie czy jakiś wariat z nożem się nie trafi z burako-wozu.
Można szybko zażegnać złość? Można!!!!😂
Prawidłowa reakcja. Bardzo mi się podobają te naturalne, bezwarunkowe odruchy. One są takie pierwotne. Przywracają wiarę w ludzkość..
1Jedzie złomkiem wartym 2 kilo kartofli
2 Wpierdala się na siłę bo on jest królem szos
3 Wyskakuje z łapami bo racja jest po jego stronie
4 Dostaje srogi wpierdol
Jak ten patol musi się chujowo czuć następnego dnia.
2 Wpierdala się na siłę bo on jest królem szos
3 Wyskakuje z łapami bo racja jest po jego stronie
4 Dostaje srogi wpierdol
Jak ten patol musi się chujowo czuć następnego dnia.
Pierdolony śmieć z bmw starego, jak można być takim jebanym śmieciem, powinni go zadźgać tam, więcej potwietrza dla pozostałych by było
wojwod napisał/a:
1Jedzie złomkiem wartym 2 kilo kartofli
Idealny przykład że nie tylko w drogich samochodach odwalają taką trzodę.
Przyszedł pedał z torebeczką i uspokoił towarzystwo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów