Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Koles zjebany na wielu płaszczyznach:
- koles, ktory do niego wyszedł to jakiś stary, garbatydziadzia, ktory mu wytlumaczyl cos co zaszło i spokojnie odszedł nie stwarzając zagrożenia dla życia czy zdrowia kierowcy bmw.
- koles dal sie nagrać
- ewidentnie z premedytacja usiłował zabić dziadka, nie wytlumaczy sie, ze go nie zauwazyl
Rosjanie to naprawdę zjebany narod. Jak dobrze, ze siedza u siebie a nie przyjeżdżają do Polski po zasilki i robic rozpierdol. Jakby tutaj sie zwalili w gigantycznej liczbie to pewnie by przywlekli ze sobą swoje kurwy z hivem, kiłą i innymi chorobami wenerycznymi. Jakby wpierdolilj się do Polski z tymi zagrzybialymi kurwami to podejrzewam, że patrząc na dane mozna by zauważyć gigantyczny wzrost zachorowań w ciągu ostatnich 2 lat. Na szczęście nikt nie googluje : choroby weneryczne w Polsce, statystyki itd
Newsflash, mamy ukraińców, to takie same bydło.
Newsflash, mamy ukraińców, to takie same bydło.
nie załapałeś sarkazmu
Na szczęście nikt nie googluje : choroby weneryczne w Polsce, statystyki itd
To wygoogluj i tu przedstaw te statystyki geniuszu z umysłem 12tolatka. Na pewno znajdziesz te statystyki i wieloletnie trendy zwłaszcza że dane spływają i są opracowywane z opóźnieniem a Ukraińcy zaczęli napływać do Polski milionami od lutego 2022 czyli nawet nie dwa lata temu.
To wygoogluj i tu przedstaw te statystyki geniuszu z umysłem 12tolatka. Na pewno znajdziesz te statystyki i wieloletnie trendy zwłaszcza że dane spływają i są opracowywane z opóźnieniem a Ukraińcy zaczęli napływać do Polski milionami od lutego 2022 czyli nawet nie dwa lata temu.
milionami dobrze że kurwa nie trylionami
Pizdy. Jak się boicie komuś dać w ryj jak mężczyzna to lepiej nie używajcie samochodu do tego. W więzieniu niczym dupska nie obronicie a będziecie mieć wiele więcej sytuacji w których wam ktoś będzie cisnął jak małym pizdeczkom.
Garota wie co mówi.
Pizda będzie pizdą.
Pizdy. Jak się boicie komuś dać w ryj jak mężczyzna to lepiej nie używajcie samochodu do tego. W więzieniu niczym dupska nie obronicie a będziecie mieć wiele więcej sytuacji w których wam ktoś będzie cisnął jak małym pizdeczkom.
Morda seba, wracaj na produkcje
32
Ja jebie tłumaczysz dwunastolatkowi może, a może chpremu psychicznie gościowi, nie szkoda Wam czasu? poza tym to jest w rosji a Wy sie tłumaczycie z tego, pojeby w chuj xDDD
niech ruskie kurwy same się wybiją ptfuu
milionami dobrze że kurwa nie trylionami
A co, nie było milionów?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów