Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
do armii juz się nie nadaje
A jak nie? Do niedziałającego T-80 jako dowódca.
Tak powinno się robić z kazda kurwa ktora wylazi na drogę i cos zaczyna pyszczyc
Haha, króciutko z agresorm
Pizdy. Jak się boicie komuś dać w ryj jak mężczyzna to lepiej nie używajcie samochodu do tego. W więzieniu niczym dupska nie obronicie a będziecie mieć wiele więcej sytuacji w których wam ktoś będzie cisnął jak małym pizdeczkom.
Pizdy. Jak się boicie komuś dać w ryj jak mężczyzna to lepiej nie używajcie samochodu do tego. W więzieniu niczym dupska nie obronicie a będziecie mieć wiele więcej sytuacji w których wam ktoś będzie cisnął jak małym pizdeczkom.
A kim jest ktoś kto wyzywa innych od pizd? Ja jestem zdania, że zemstę trzeba dostosować do swoich możliwości. Jak ktoś nie umie się bić to musi kombinować jak zgasić większego cwaniaka, wszystkie chwyty dozwolone, nie ma mowy o empatii w stosunku do takich śmieci. Oczywiście warto zrobić kalkulacje czy warto pchać się w konsekwencje pewnych działań. Jeśli chodzi o film, to reakcja raczej nieadekwatna do zachowania.
Przecież to usiłowanie zabójstwa jest.
zrobił to, o czym wielu marzy a nie ma odwagi
Odwagę to akurat ma wielu ale myślą więcej niż 5 minut naprzód i wiedzą, że nie warto. Masz chwilę satysfakcji a potem czasem nawet lata kłopotów
A kim jest ktoś kto wyzywa innych od pizd? Ja jestem zdania, że zemstę trzeba dostosować do swoich możliwości. Jak ktoś nie umie się bić to musi kombinować jak zgasić większego cwaniaka, wszystkie chwyty dozwolone, nie ma mowy o empatii w stosunku do takich śmieci. Oczywiście warto zrobić kalkulacje czy warto pchać się w konsekwencje pewnych działań. Jeśli chodzi o film, to reakcja raczej nieadekwatna do zachowania.
I tą wypowiedzią bakus zjadł własny ogon
- koles, ktory do niego wyszedł to jakiś stary, garbatydziadzia, ktory mu wytlumaczyl cos co zaszło i spokojnie odszedł nie stwarzając zagrożenia dla życia czy zdrowia kierowcy bmw.
- koles dal sie nagrać
- ewidentnie z premedytacja usiłował zabić dziadka, nie wytlumaczy sie, ze go nie zauwazyl
Rosjanie to naprawdę zjebany narod. Jak dobrze, ze siedza u siebie a nie przyjeżdżają do Polski po zasilki i robic rozpierdol. Jakby tutaj sie zwalili w gigantycznej liczbie to pewnie by przywlekli ze sobą swoje kurwy z hivem, kiłą i innymi chorobami wenerycznymi. Jakby wpierdolilj się do Polski z tymi zagrzybialymi kurwami to podejrzewam, że patrząc na dane mozna by zauważyć gigantyczny wzrost zachorowań w ciągu ostatnich 2 lat. Na szczęście nikt nie googluje : choroby weneryczne w Polsce, statystyki itd
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów