Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Klasyka kacapskiej mordy, niech mi nikt nie mówi, że tej nacji po ryju nie da się rozpoznać.
zgadza się,ja ukra z kilkudziesięciu metrów rozpoznaje, ruska też ale ich na szczęście za mało w Polsce.
Klasyka kacapskiej mordy, niech mi nikt nie mówi, że tej nacji po ryju nie da się rozpoznać.
Tak ale głównie tylko Polacy potrafią rozpoznawać pewne różne cechy, Angol nie rozróżni Francuza od siebie czy Niemca Ja już na dystans 20 m widzę że typowo nie Polak nie wiem czemu tak jest podejrzewam że to przez naszą monokulturowość i historię że ciągle a to konspiracja a to coś i nam się w genach zakorzeniło rozpoznawanie swoich by nie dostać kulki. Teraz widzę grupę młodszych Ukraińców a grupę Polaków to z 50 m jestem w stanie ocenić czy to Polacy czy UK no ale to często jednak nie o sam wygląd chodzi...
Tak ale głównie tylko Polacy potrafią rozpoznawać pewne różne cechy, Angol nie rozróżni Francuza od siebie czy Niemca Ja już na dystans 20 m widzę że typowo nie Polak nie wiem czemu tak jest podejrzewam że to przez naszą monokulturowość i historię że ciągle a to konspiracja a to coś i nam się w genach zakorzeniło rozpoznawanie swoich by nie dostać kulki. Teraz widzę grupę młodszych Ukraińców a grupę Polaków to z 50 m jestem w stanie ocenić czy to Polacy czy UK no ale to często jednak nie o sam wygląd chodzi...
Ale z kacapami to proste. Ten powyżej mógłby służyć za modela debilizmu i FAS w literaturze medycznej. Nisko osadzone duże uszy, szeroko rozstawione oczy, krótki zadarty nos, brak wyraźnych bruzd nosowo wargowych. Pysk nieskalany myślą jakąkolwiek. Alkoholizm kilka pokoleń wstecz. Angol rasowy to z reguły blady świński blondyn lub{częściej} rudzielec.
Ale z kacapami to proste. Ten powyżej mógłby służyć za modela debilizmu i FAS w literaturze medycznej. Nisko osadzone duże uszy, szeroko rozstawione oczy, krótki zadarty nos, brak wyraźnych bruzd nosowo wargowych. Pysk nieskalany myślą jakąkolwiek. Alkoholizm kilka pokoleń wstecz. Angol rasowy to z reguły blady świński blondyn lub{częściej} rudzielec.
Dobry opis aż się przyjrzałem i nikt z wiedzą i rozsądkiem temu nie zaprzeczy. Już dawno wiadomo że nie powinno się robić dzieci po pijaku a to pewnie i ojciec był tak robiony no i oczywiście dziecko też zaczyna pic od 12 roku życia za parę lat zrobi kolejnego przygłupa. Bo ile on może mieć lat 14? I na bank towarzystwo jak i on nie było trzeźwe a dziewczyny co się tam pokazują na filmiku sypią się na pewno to i któraś wpadnie nie wyskrobie się i to co może powstać jest zagadką medycyny... No nic lecę dalej przeglądać patologię na świecie
PS a pisze że mają 16 lat nie ma to większej różnicy piją pewnie od 12 jak nie lepiej...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów