18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
PentagramOdDiabła 2024-03-02, 10:18 1
psotna_cipka napisał/a:

Ścierwo nie ścierwo, pałą w łeb, do gara i na smalec kundla przetopić.

Ja pierdole, że wam i Tobie psotna cipko tekst o psach i przetapianie na smalec nie znudził jeszcze ..
Zgłoś
vodka81 2024-03-02, 13:20 1
jebane kacapskie gówno, po chuj biorą te psy jak potem się nad nimi znęcają? co za dzicz
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-03-02, 13:22 3
Kacap, czy nie, na pewno życiowy nieudacznik, którego wszyscy jebią i nim pogardzają. Żeby odreagować wyżywa się na słąbszym od siebie. Czuje się panem choć przez chwilę.
Ciekawe, ilu jest takich na Sadolu.
Zgłoś
vodka81 2024-03-02, 13:24 2
psotna_cipka napisał/a:

Ścierwo nie ścierwo, pałą w łeb, do gara i na smalec kundla przetopić.

a ty taka pojebana od urodzenia czy od daty założenia konta na sadolu? bo cały czas tylko o tym smalcu gadasz, zrób, zjedz i spier.... aj się dalej o ten smalec

TwójCzarnyPan napisał/a:

Kacap, czy nie, na pewno życiowy nieudacznik, którego wszyscy jebią i nim pogardzają. Żeby odreagować wyżywa się na słąbszym od siebie. Czuje się panem choć przez chwilę.
Ciekawe, ilu jest takich na Sadolu.

więcej niż myślimy
Zgłoś
SpeedyG 2024-03-02, 16:33 1
Tak to jest jak idioci trzymają pieski w bloku.
Zgłoś
Cudak 2024-03-02, 20:46 1
Ludzki śmieć, nic więcej. Do utylizacji. Na chuj to żyje?
Zgłoś
eumaks 2024-03-03, 2:22 1
samspadaj napisał/a:

ale mnie to rusza! sam nie wiem dlaczego? cierpienie ludzi jest do zniesienia, a cierpienie zwierząt nie jest. DLACZEGO?!
jakby mnie ktoś po skurwysyńsku zaprogramował żebym był takim oderwanym od rzeczywistości kiepem. KTO TO ZROBIŁ?
też tak macie?

no mnie nie, równo mnie to nie rusza tak jak ta zgwałcona w bramie czy ten młody przypalony w zeszłym roku
Zgłoś
lacrimal 2024-03-03, 11:02
w kraju też pełno takich - ostatnio gość lał wilczura w centrum rudy śląskiej (nomen omen nowy bytom), pies był tak stary że ledwo na tylne łapy chodził, widziałem że gnojek tam siedzi i nigdzie się nie rusza - zadzwoniłem na pały - a oni do zwierząt nie jeżdżą, to zadzwoniłem bez nadziei na straż miejską, widziałem jak przyjechali - nawet szybko, godzinę mnie tam nie było ale popołudniu gość dalej tam siedział już bez psa tylko się żalił w kosmos 'psa mi zabrali'
Pewnie psa uśpią bo biodra miał wywalone, ale co ścierpiał z gnojkiem to mu już nikt nie odda.
Zgłoś
ma_faja 2024-03-04, 9:10
samspadaj napisał/a:

ale mnie to rusza! sam nie wiem dlaczego? cierpienie ludzi jest do zniesienia, a cierpienie zwierząt nie jest. DLACZEGO?!
jakby mnie ktoś po skurwysyńsku zaprogramował żebym był takim oderwanym od rzeczywistości kiepem. KTO TO ZROBIŁ?
też tak macie?

'też tak macie?' Nie.

Człowiek jest w stanie się obronić, zgłosić komuś/służbom, nie wiem kurwa, zrobić cokolwiek wobec swojego ciemiężyciela. Pies ma uległą naturę i nie rozumie dlaczego jego właściciel się nad nim znęca dla zabawy. Dlatego najbardziej mi szkoda dzieci i zwierząt, bo nie są w stanie same się obronić.
Zgłoś
b................o 2024-03-04, 19:39 1
samspadaj napisał/a:

też tak macie?

Ja tak nie mam. w twoim przypadku sa to prawdopodobnie zaniedbania z dziecinstwa, gdzie nie potrafiles wytworzyc silnej wiezi z innymi ludzmi, wiec zrobiles to z psem. Teraz projektujesz krzywde zwierzat jako krzywde kogos najblizszego. Jest to bambinizm i nie wiem czy jest to uleczalne.

Btw zauwazylem ze to jest domena ludzi skrzywionych z sadistica, gdzie krzywda zwierzat jest dla nich bardziej bolesna niz ludzka..
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów