Ścierwo nie ścierwo, pałą w łeb, do gara i na smalec kundla przetopić.
Ja pierdole, że wam i Tobie psotna cipko tekst o psach i przetapianie na smalec nie znudził jeszcze ..
Ciekawe, ilu jest takich na Sadolu.
Ścierwo nie ścierwo, pałą w łeb, do gara i na smalec kundla przetopić.
a ty taka pojebana od urodzenia czy od daty założenia konta na sadolu? bo cały czas tylko o tym smalcu gadasz, zrób, zjedz i spier.... aj się dalej o ten smalec
Kacap, czy nie, na pewno życiowy nieudacznik, którego wszyscy jebią i nim pogardzają. Żeby odreagować wyżywa się na słąbszym od siebie. Czuje się panem choć przez chwilę.
Ciekawe, ilu jest takich na Sadolu.
więcej niż myślimy
ale mnie to rusza! sam nie wiem dlaczego? cierpienie ludzi jest do zniesienia, a cierpienie zwierząt nie jest. DLACZEGO?!
jakby mnie ktoś po skurwysyńsku zaprogramował żebym był takim oderwanym od rzeczywistości kiepem. KTO TO ZROBIŁ?
też tak macie?
no mnie nie, równo mnie to nie rusza tak jak ta zgwałcona w bramie czy ten młody przypalony w zeszłym roku
Pewnie psa uśpią bo biodra miał wywalone, ale co ścierpiał z gnojkiem to mu już nikt nie odda.
ale mnie to rusza! sam nie wiem dlaczego? cierpienie ludzi jest do zniesienia, a cierpienie zwierząt nie jest. DLACZEGO?!
jakby mnie ktoś po skurwysyńsku zaprogramował żebym był takim oderwanym od rzeczywistości kiepem. KTO TO ZROBIŁ?
też tak macie?
'też tak macie?' Nie.
Człowiek jest w stanie się obronić, zgłosić komuś/służbom, nie wiem kurwa, zrobić cokolwiek wobec swojego ciemiężyciela. Pies ma uległą naturę i nie rozumie dlaczego jego właściciel się nad nim znęca dla zabawy. Dlatego najbardziej mi szkoda dzieci i zwierząt, bo nie są w stanie same się obronić.
też tak macie?
Ja tak nie mam. w twoim przypadku sa to prawdopodobnie zaniedbania z dziecinstwa, gdzie nie potrafiles wytworzyc silnej wiezi z innymi ludzmi, wiec zrobiles to z psem. Teraz projektujesz krzywde zwierzat jako krzywde kogos najblizszego. Jest to bambinizm i nie wiem czy jest to uleczalne.
Btw zauwazylem ze to jest domena ludzi skrzywionych z sadistica, gdzie krzywda zwierzat jest dla nich bardziej bolesna niz ludzka..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów