18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Axikor 2024-03-01, 21:17 27
co za kacapskie ścierwo
Zgłoś
samspadaj 2024-03-01, 21:41 43
ale mnie to rusza! sam nie wiem dlaczego? cierpienie ludzi jest do zniesienia, a cierpienie zwierząt nie jest. DLACZEGO?!

jakby mnie ktoś po skurwysyńsku zaprogramował żebym był takim oderwanym od rzeczywistości kiepem. KTO TO ZROBIŁ?

też tak macie?
Zgłoś
Roskosmos 2024-03-01, 21:53 13
Zamiast dać komuś tego psa to ma huj na czym swoją frustrację za przegrane kacapskie życie rozładowywać, niech mu kiedyś huja odgryzie
Zgłoś
psotna_cipka 2024-03-01, 21:57 12
Axikor napisał/a:

co za kacapskie ścierwo

Ścierwo nie ścierwo, pałą w łeb, do gara i na smalec kundla przetopić.
Zgłoś
twojstarywsamychgaciach 2024-03-01, 22:08 8
Nie wyzywaj psa od kacapów, to uwłacza jego godności.
Zgłoś
smc 2024-03-01, 22:53 1
Jedyny komentarz...

Zgłoś
dżonyłojlker 2024-03-01, 23:01 19
Nawet pochwalam. Pan kacapienko uczy swojego burka aby nie srał pod domem jak jakieś bydle, tylko pod sąsiednim kurnikiem, jak kulturalny piesek. Nie dziwię się, że właściciel jest trochę sfrustrowany zachowaniem głupiego burka - dzień w dzień to samo, nic się pchlarz nie uczy. A niech tego psa, kurwa mać na front wyślą i będzie spokój.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
lakeroll 2024-03-02, 5:36 8
samspadaj napisał/a:

ale mnie to rusza! sam nie wiem dlaczego? cierpienie ludzi jest do zniesienia, a cierpienie zwierząt nie jest. DLACZEGO?!
jakby mnie ktoś po skurwysyńsku zaprogramował żebym był takim oderwanym od rzeczywistości kiepem. KTO TO ZROBIŁ?
też tak macie?

nie
Zgłoś
daniel4321 2024-03-02, 7:18
Myślałem że zabije na końcu tego kundla a tu zonk
Zgłoś
Huunreh 2024-03-02, 8:15
To duch! On zanika w końcowej scenie
Zgłoś
mateuszsick 2024-03-02, 8:45 6
Nawet psy wiedzą że kacapy są gorsze od gówna i dlatego go nie zagryzie bo by dostał sraczki przy czym kupa pieskom wchodzi jak batoniki bez mrugania i nic im nie jest następnie idą swoich właścicieli lizać po ryjach, mniejsza jak ktoś lubi to lubi. Wracając do tematu, kacapski brzmi jak rzyganie po chlaniu i dlatergo pies nie może pojąć co chodzi..
Zgłoś
PabloSkills 2024-03-02, 9:05
Dzień świstaka. Nic nowego.
Zgłoś
poliqon 2024-03-02, 9:51
stary poligona pewnie
Zgłoś
metyoo 2024-03-02, 10:16
może somsiad kiedyś nagra, jak kundel mu tchawicę wygryzł kacap kacapem, ale przynajmniej sierściuchowi nie pozwolił się wykasztanić a środku podwórka!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów