📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ktokolwiek miał okazje być w Rosji choć by tylko moskaw albo petersburg to wie że te blokowiska defakto są orginalne nie zależnie czy w 50-80 budowanie. W sowieckiej myśli inżynieryjnej nikt nie przewidział rewitalizacji lub remontu.
To było słuszne rozwiązanie na tamte czasy. Po wojnie należało szybko odbudować strukturę mieszkalną, a także sprowadzić jak najwięcej ludzi do miast ze wzgledu na przemysł. Nikt nie zastanawiał się nad estetyką w przyszłosci.
hehe kacapska symulacja wiosennych roztopów pod Bachmutem. Do pełni realizmu brakuje drona z granatem nad głową.
Kiedyś czytałem książki Wiktora Suworowa i Sołżniecyna (archipelag gułag i lodomałacz)
I w jednej z tych książek było napisane że :
nasz kraj jest jakiś dziwny, biedny , brudny, smutny.
Wszystko się rozwala, wszędzie jest zimno i mokro, a w
rozbitych oknach dziury zakleja się kartonem.
Myślę że od czasów ZSRR nic się nie zmieniło.......
No co? Ruski mir w całej okazałości
seeed71 napisał/a:
Kiedyś czytałem książki Wiktora Suworowa i Sołżniecyna (archipelag gułag i lodomałacz)
Polecam książki Dmitrija Głuchowskiego (są audiobooki dostępne). Szczególnie "Tekst" czy "Witajcie w Rosji". Tak, to ten od Metro 2033, 2034, 2035 i innych. Przygnębiający obraz, ale fajnie się czyta.
taniaksiazka.pl/autor/dmitry-glukhovsky
Patrząc po pałowaniu gazu jak koło się ślizga oraz po reakcji gościa obstawiam, że kazał swojej babie próbować wyjeżdżać jak on będzie pchał, a baba jak to baba...
Wpadł jak śliwka w gnój.
Typ wjechał w jakieś błoto po roztopach bo chciał sobie drogę skrócić i się zakopał - i już wielka jazda o tym jak to u Ruskich chujowo XDD. Jakby to się nie mogło zdarzyć w dowolnym innym państwie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów