📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Hej wie ktoś może gdzie można nabyć ten sok? (Sprawdziłem Almę, Delime itd, ale u mnie nie ma). Swojego czasu nabywałem go w Selgrosie, ale też wycofali.
Wydaję mi się, że tego już nie ma. Przynajmniej w moim regionie. Spróbuj na rynku albo w warzywniaku, to właśnie w takich miejscach najczęściej widziałem.
A po tym soku to faktycznie spaw na dwa metry, albo mega sraka. Mnie tam pomagało
A po tym soku to faktycznie spaw na dwa metry, albo mega sraka. Mnie tam pomagało
jest tego od zajebania w roznych sklepach.najgorsze jest to ze niezle przeczyszcza.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów