📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Dobre to było. Wypijałem to na raz. Po kilku minutach obfity paw i człowiek czuł się jak nowo narodzony.
Za złotówkę? Kurwa, zajebiste. Ja to zawsze musze kupywać cały worek ogórków / kapusty ew na wage ale ze sprzedażą samej wody kiszonej się nie spotkałem niestety. Chociaż muszę popytać w małych sklepach bo w sieciówkach to ni chuja.
Ooo... zajebiste! Jutro poszukam w sklepie i spróbuję. Ale żeby było do czego, to trzeba się wpierw najebać. Zaczynamy więc hhe
W Rosji nie ma takiego stoiska żeby nie było soku z ogórków. Oglądałem na yt "Jak się pije w Rosji" był właśnie tam wątek o leczeniu kaca i pokazywali kolejkę ludzi do stoiska z warzywami po kubeczek soku z ogórków...
Taaaaa.... Pamiętam jak mnie kiedyś suszyło i poszedłem do sklepu. Patrze "Kacuś" i niewiele myśląc bez patrzenia co to jest dokładnie kupiłem. Przed sklepem otworzyłem i zaczynam pić. Pobiłem rekord w długości rzygania tego dnia.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Cytat:
Od: ScrappyCoco Do: JezusToŻyd
Temat: Żyd [ 2012-09-09, 17:22 ]
Twój stary też, ale czy to powód, żeby pisać o tym w miejscu na nazwę użytkownika?
Kacuś był, jest i póki wóda w sklepach to Kacuś będzie...
A tak na marginesie Panowie z tego co wiem to nie jest po to żeby sobie rzygać tylko neutralizować a wyrzyganie nic nie daje więc albo udawaliście najebanych albo Wasze organizmy już więcej płynów nie dały rady przyjąć
A tak na marginesie Panowie z tego co wiem to nie jest po to żeby sobie rzygać tylko neutralizować a wyrzyganie nic nie daje więc albo udawaliście najebanych albo Wasze organizmy już więcej płynów nie dały rady przyjąć
Zajebisty sok, tylko że po jego wypiciu lepiej z domu nie wychodzić. A dlaczego? Otóż, jak to kapusta ma w zwyczaju, jest tak gównopędny że głowa mała Za każdym razem gdy go piłem to miałem mega srakę przez pół dnia. Ale polecam bo warty swej ceny
oooo tera tak, ale
W Łodzi w Tesco jest, w półlitrowych butelkach.
2,50 za sztukę.
Sranie po tym jest koncertowe, ale rzeczywiście człowiek jak nowonarodzony...
2,50 za sztukę.
Sranie po tym jest koncertowe, ale rzeczywiście człowiek jak nowonarodzony...
A ja kolejny raz powtórzę, że na kaca najlepsza jest zimniutka maślanka.
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów