no to sobie polatała
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:47
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 6:11
🔥
Aresztowanie
- teraz popularne
🔥
A mówiłem, że można oberwać w głowę
- teraz popularne
troche jak stara dobra gierka na pegasusa co się nakurwiało do tych kaczek gościu nie miał pistoletu ale miał szybe.
gimbusy dobranoc.
*pewnie nie wiedzą co to jest ;]
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
gimbusy dobranoc.
*pewnie nie wiedzą co to jest ;]
w tamtych czasach widocznie byles odpowiednikiem gimbusa napierdalajac jakimis szybami w kaczki ja jak bylem maly 3/4 czasu spędzalem na dworzu jezdzac na rowerze i grajac w gale. btw biedna kaka
w tamtych czasach widocznie byles odpowiednikiem gimbusa napierdalajac jakimis szybami w kaczki ja jak bylem maly 3/4 czasu spędzalem na dworzu jezdzac na rowerze i grajac w gale. btw biedna kaka
szkoda, że to nie Donald T. był.
Czyli jednak morderstwo przez potrącenie samochodem a nie katastrofa lotnicza. Prawda wyszła na jaw i Jarek nie musi już nosić kwiatów pod pałac.
łap zmrożone piwko za tf2
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
"Walking in the air" to chyba coś w rodzaju ich kolędy a jak to z kolędami bywa ma milion wykonawców Ta wersja mi się bardziej podoba, zazwyczaj jak słyszę śpiewające dziecko to wyciszam albo uciszam ale to jest dobre:
"Walking in the air" to chyba coś w rodzaju ich kolędy a jak to z kolędami bywa ma milion wykonawców Ta wersja mi się bardziej podoba, zazwyczaj jak słyszę śpiewające dziecko to wyciszam albo uciszam ale to jest dobre:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Przyjmuję do wiadomości, że wszystkie materiały audiowizualne wgrane na serwery na tej stronie przeznaczone są dla osób pełnoletnich i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolem dozwolone od lat 18 na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Przyjmuję do wiadomości, że wszystkie materiały audiowizualne wgrane na serwery na tej stronie przeznaczone są dla osób pełnoletnich i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolem dozwolone od lat 18 na odtwarzaczu filmów