Zrobione dziś w polsko-chińskiej knajpie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
to na ursynowie chinol, a autorem i twórcą błyskotliwego MENU jest Marek Orzoł pl-pl.facebook.com/people/Marek-Orzoł/100001654021204
ogolnie knajpa mega słaba i podłe żarcie mają
NIE POLECAM
ogolnie knajpa mega słaba i podłe żarcie mają
NIE POLECAM
Warszawska Ambia z Domaniewskiej - ambia.pl/menu.php - akurat tej kaczki nie jadłem
sajgon-smakiazji.pl/
Warszawa, Bar Sajgon, ul. Symfonii 1a, jedna z głównych jadłodajni studentów z SGGW
Warszawa, Bar Sajgon, ul. Symfonii 1a, jedna z głównych jadłodajni studentów z SGGW
pesanserinusminor napisał/a:
wypierdalaj głąbie
głąbie nie głąbie kto sprzedał Polskę i podpisał traktat lizboński chociaż wcale nie musiał to ja wiem. Rudy oczywiście też tam był i przyklaskiwał. Podpisanie przez Kaczyńskiego traktatu Lizbońskiego jest faktem. Przepisy UE ponad prawem rzeczypospolitej także są faktem ty sobie żyj w tej ułudzie pseudopatriotyzmu śp. Kaczyńskiego i wierz w jego dobre intencje. Nie ma między nim a rudym kompletnie żadnej różnicy jeśli brać pod uwagę dobro tego kraju.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów