Zrobione dziś w polsko-chińskiej knajpie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
w pięciu smakach kaczka tapla się
mija soję, tofu, ryż..
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
mija soję, tofu, ryż..
jakiś debil nie umie ściągnąć klientów tym co przyrządza i to jedyne na co go było stać. a Wy jak małpki się z tego cieszycie.najprostsza droga żeby tu zaistnieć to odgrzać Smoleńsk.a ja mówię suchar.
Żałosne. Jeszcze dajcie dupy carowi za to, że sprzątnął ostatnich Polaków, którzy martwili się również o wasze puste łby. Umorzenie 1,2 mld długu za przesył gazu przez nasze terytorium Gazpromowi, podpisanie umowy na najdroższy gaz na 30 lat, ograniczenie funkcji IPN, roztrwonienie łupków, podpisanie niekorzystnego dla Polski paktu klimatycznego. Tyle gówna zyskaliście na śmierci Kaczyńskiego w zaledwie kilkanaście miesięcy. Jebane tępe lemingi, gorsze od świń, bo nawet one nie cieszą się głupio gdy jadą do rzeźni.
@pesanserinusminor a ty jebany kurwa lemingu za Kaczyńskiego straciłeś niepodległość i tak w sądzie i nie tylko prawo UE jest ponad prawem Rzeczypospolitej. Dziękuje dobranoc.
marcinsud napisał/a:
@pesanserinusminor a ty jebany kurwa lemingu za Kaczyńskiego straciłeś niepodległość i tak w sądzie i nie tylko prawo UE jest ponad prawem Rzeczypospolitej. Dziękuje dobranoc.
wypierdalaj głąbie
ok. rozumiem wszystko {prawie) teorie spiskowe huje muje, pierdolenie itd na ten temat, ale zarcie ? sprowadzac do tragedii wielu ludzi i z tego miec beke? nie rozumiem .....
But please, don't fuck my mind"
Witamy w Polsce! Tu mało co da się zrozumieć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów