📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powinieneś bana dostać za ten film, sadysto
Obstawiam, że góra trzy kaczuszki nie przeszły przez jezdnię...
kmiecioslaw napisał/a:
Powinieneś bana dostać za ten film, sadysto
Umyj cipkę, bo coś ci pociekło
niiiic im nie bedzie - poturbowało je tylko nieco. No moooooże jedna co na czele biegła....
te co pod kola trafily to niestety reszte zwialo byl kiedys taki film jak male kaczki wiatr zwiewal z chodnika
Szkoda
Przykro się takie coś ogląda.
Przykro się takie coś ogląda.
Ślepy idioto z okularami -9 dioptrii na lewe oko i -7,2 0 pół na cylindrze na prawe, powodujesz realne zagrożenie na drodze i za to powinieneś zostać zlikwidowany... jako kierowca oczywiście.
przemolob napisał/a:
Ślepy idioto z okularami -9 dioptrii na lewe oko i -7,2 0 pół na cylindrze na prawe, powodujesz realne zagrożenie na drodze i za to powinieneś zostać zlikwidowany... jako kierowca oczywiście.
pierdolisz kocopoły jak bys nigdy samochodu nie prowadził lamusie (najgrzeczniejsze słowo jakie mi przyszło na myśl )
Mi tak kiedyś wylazly jakieś bazanty małe na ekspresowej. Nie było jak ich ominąć (auta na pasie obok, za mną auta) , ani nie było ich właściwie widać do ostatniej chwili. A kaczki są jeszcze mniejsze.
A już myślałem że po kaczce.... ale się rozmarzyłem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów