📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Za kawał należy się ZIMNY Lech!
Bo 90% to banda głupich pizd, w ogóle nie działających w kierunku zrobienia porządku w swoim kraju. Tylko się spinają w internecie lub krzyczą do telewizora.
Cos czuje, ze autor jutro obudzi sie nie do konca w swoim lozku.
O kórwa, rzart jak CHUJ, no nie mogę...
Nie znoszę Kaczora, ale tu nie chodzi o żart / kawał czy chuj wie co....
Swoją drogą warto by nieraz robić listę idiotów, którzy dają 'piwko ' za "chuj wie co'
Kaczyński i lustra - zesralim się, zjebalim, opierdolilim boki ze śmichu...
edir:
dodatkowo jebne gifem; borze aż tak śmiesznie:
Nie znoszę Kaczora, ale tu nie chodzi o żart / kawał czy chuj wie co....
Swoją drogą warto by nieraz robić listę idiotów, którzy dają 'piwko ' za "chuj wie co'
Kaczyński i lustra - zesralim się, zjebalim, opierdolilim boki ze śmichu...
edir:
dodatkowo jebne gifem; borze aż tak śmiesznie:
@upup
Śmieszny to jest dopiero Twój soczysty i wymowny BUL DUPSKA bo suchar suchy ale wyborny
Śmieszny to jest dopiero Twój soczysty i wymowny BUL DUPSKA bo suchar suchy ale wyborny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów