18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
wowka01 2011-04-10, 22:49 18
Kurwa, piksel Ci się wypalił na plazmie.
Zgłoś
z................u 2011-04-10, 22:56 10
@up
tyś kiedyś plazmę widział ? -
Zgłoś
j................7 2011-04-10, 23:15
Kurwa, kryształ Ci się wypalił na plazmie.

bo wszyscy wiedzą że plazma nie ma pikseli ; )
Zgłoś
X................8 2011-04-10, 23:35
Na końcu mogłes wrzucić ta laske (potwora) z gry Straszny labirynt.
Zgłoś
A................N 2011-04-10, 23:48 1
Kurwa znowu pierdolenie o smoleńsku. Ja pierdole kurwa.. litości.
Zgłoś
wowka01 2011-04-11, 0:02
johny87 napisał/a:

Kurwa, kryształ Ci się wypalił na plazmie.

bo wszyscy wiedzą że plazma nie ma pikseli ; )

Nie ma pikseli? To weź mi wytłumacz, co zamiast pikseli ma plazma, no?
Zgłoś
szkaru 2011-04-11, 0:04
chyba nie wiecie co to piksel
Zgłoś
trolzxcvbnm 2011-04-11, 0:23 1
Jako pixel rozumują maly punkt ktory wyświetla kolor.
Jebać to, co to elektroda.pl ?
Zaraz ktos wyskoczy z wikipedia. jak huj...
Zgłoś
Shg 2011-04-11, 0:34 14
@trolzxcvbnm

pl.wikipedia.org/wiki/Piksel
Zgłoś
D................a 2011-04-11, 0:44 1
pierdolicie, bo gówno wiecie. popierdolcie na temat obecnego rządu, co to miał między innymi zmniejszyć podatki, a dodatkowo teraz okrada waszych starych, a i w części pewnie was (mówie o OFE)
Zgłoś
Ppetel 2011-04-11, 0:55 4
Kaczyzm Gorszy od NAZIZMU

"Polska Tylko dla Katolików" cyt. Kaczor

Kaczorze Nacjonalistyczny

Dżoszua napisał/a:

pierdolicie, bo gówno wiecie. popierdolcie na temat obecnego rządu, co to miał między innymi zmniejszyć podatki, a dodatkowo teraz okrada waszych starych, a i w części pewnie was (mówie o OFE)

Pierdolisz Synu

Już wolę poświęcić OFE niż fundować nowe Kościoły.
Polska jest Katolicka a Jezus to Król Polski według twego idola Dżoszua
Zgłoś
D................a 2011-04-11, 3:25
@up gdzie Ty ślepaku zauważyłeś, że stwierdziłem że Kaczyński to mój idol? Jesteś takim wymóżdzeńcem, że nawet gówno które przed chwilą wysrałeś możesz posądzić o to, że jego idolem jest Kaczyński.

Krytykowałem obecny rząd za to, że chuj robią i skończ pierdolić o OFE, że poświęcisz, bo na starość będziesz wpierdalał chleb z wodą jak tak dalej będą szukać łat na budżet.
Zgłoś
triger 2011-04-11, 3:59 1
Najlepiej to nie zdawać się na socjal tylko oszczędzać na starość bebje...
Zgłoś
Ppetel 2011-04-11, 8:31
@up agree

Dżoszua napisał/a:

@up gdzie Ty ślepaku zauważyłeś, że stwierdziłem że Kaczyński to mój idol? Jesteś takim wymóżdzeńcem, że nawet gówno które przed chwilą wysrałeś możesz posądzić o to, że jego idolem jest Kaczyński.

Krytykowałem obecny rząd za to, że chuj robią i skończ pierdolić o OFE, że poświęcisz, bo na starość będziesz wpierdalał chleb z wodą jak tak dalej będą szukać łat na budżet.

a co do Dż...gówna

hm wiec wybacz jesteś poprostu debilem skoro nie przeczytałeś tej ustawy i nie ogarniałeś iż bez tego było by jeszcze gorzej ponieważ było coś ostatnio jak kryzys ogólnoświatowy

zacznij się interesować ekonomią a nie słuchać oszołomów
ponieważ nawet SLD jest za ustawą o OFE
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów