📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gratulacje panie kwa
Ja tam nie bronię Kwaczorka, też mi wstyd za niego. Ale ciekawe jak Wy byście się zachowali w jego wieku zobaczywszy nowinkę techniczną nijak nie pasującą do ucha. To, co wyprawiają producenci słuchawek to jest większa lipa od Kaczorexów. Bo liczy się design, nie praktyczność.
pierdole go w dupe...z tym chujostwiem w uchu czy bez
"Chciałeś być oryginalny, ty i ta twoja grupa.
Miałeś wielkie plany, a tylko rżniesz głupa.
Dobrze, że nie brata, bo była by kupa.
Dalej lecą lata, a ty na szczyt po trupach."
Miałeś wielkie plany, a tylko rżniesz głupa.
Dobrze, że nie brata, bo była by kupa.
Dalej lecą lata, a ty na szczyt po trupach."
Pojar napisał/a:
Kurwa mać, brak mi słów
I to jest słuchawka, nie mikrofon.
Tak jest, mój błąd.
"Nie popisales sie prezydenciku smieszny
ze swoja siostra jarkiem dla kraju niebezpieczny"
ze swoja siostra jarkiem dla kraju niebezpieczny"
teraz wszyscy anty-kurwa-kaczory, a przecież ktoś go musiał wybrać. No nie wstydźcie się, pokażcie mordki
Mnie się zdaje, że większość tu pisząca nie była na wyborach. Z racji wieku (w tym ja) lub lenistwa (tym cechuje się społeczność internetowa)
Cytat:
Mnie się zdaje, że większość tu pisząca nie była na wyborach. Z racji wieku (w tym ja) lub lenistwa (tym cechuje się społeczność internetowa)
Ciekawi mnie tylko... czy naprawdę dało się przewidzieć że będzie taką katastrofą? Przynajmniej wizualnie i dźwiękowo. Z drugiej strony jak tak patrzę na tych polityków, a później na naszego prezydenta, to nie wiem czy mogło być gorzej... (no, cóż, na upartego...).
Kto go wybrał? Ludzie, polacy. Choć możemy się bawić w teorie spiskowe Napewno Putin nam go wybrał... tak tak... to pewnie.
Kurwa jak zwykle.
W dodatku nasz prezydent nawet nie zna podstaw angielskiego.
W dodatku nasz prezydent nawet nie zna podstaw angielskiego.
tak w zasadzie to Jarosław, jeszcze wtedy byl premierem, ale w sumie jeden chuj
ja pierdole, słów brak
On wygląda jak 2 letnie dziecko z prezerwatywą w ręku co myśl mu się szwęda - brać do buzi czy nie?
"uważam, że powinniśmy (mlask, mlask) zgodzić się z (mlask, mlask)... "
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów