📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
biedne zagubione kaczątko i tak autorzy powyższych postów włączając w to mnie wg naszego chujowego prawa i wolności wypowiedzi wszyscy powinniśmy iść siedzieć z powodu wyśmiewania nieudolności naszego super-preza żal jak chuj!
Ciekawe czy przed kobieta w sytuacji sam na sam też mu ktoś pomagał pewnie brat
ja pierdole on sie w to patrzy jak roczne dziecko w traktor... "co to za dziwna rzecz"
To był Jarek Kaczyński a nie Lech prezydent, jak nie masz pojęcia to nie pisz.
losterlse napisał/a:
To był Jarek Kaczyński a nie Lech prezydent, jak nie masz pojęcia to nie pisz.
zadna roznica..
patrzy na to jak szpak w pizdę dobrze że nie zaczął do tego gadać...
ktoś pisał o nowinkach technicznych jak by jeden z drugim sie zainteresował czym innym niż alko w mini butlach to by wiedział co do czego i jak się żyje...
ktoś pisał o nowinkach technicznych jak by jeden z drugim sie zainteresował czym innym niż alko w mini butlach to by wiedział co do czego i jak się żyje...
Cytat:
spoko zostało tylko 269 dni 10 godzin 55 minut
fail.
Nie wiem czemu, fajnie się to odkopuje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów