Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najbardziej zabawne jest to że lewacy 90% postów napiszą o piwie bleby tylko odwrócić uwagę od tego, jak pan Kaczorski pojechał jak z podartymi szmatami.
Deklaruję że odpłatnie mogę pisać takie bzdury jak Koniec Swiata i POplecznicy.
Nie pierdol mi tu głupot o płatnych poplecznikach. Twój Pan Kaczysław, którego jestes psem, to żałosny mały pierdziel, który obwinia wszystkich za to, że nie potrafił utrzymać swojego gównianego rządu dłużej niż dwa lata. To jest właśnie twój pan.
niech mi ktoś teraz spróbuje powiedzieć że kaczory to zacofane mochery
O, Kaczuś skorzystał ajpada, a jego kukiełka musiała mu powiedzieć, żeby trzymal bliżej mikrofonu. Toż to sam nowoczesny człowiek. On z przyszłości przybył. Z czasów terminatorów.
Jebać wasze piwa najciekawsze jest to, że z 2 godzinnego pojazdu po Tusku i wyciąganiu jego brudnego rządu i jechaniu po nim jak po burej suce i odkrywanie jego skurwysyńskiego rządzenia wszyscy piętnują wyciągniętego ipada... Żenada w chuj... Ludzie robią szopki, śmieją się, a później będą płakać jak ich wódz Tusk wypierdoli ich w kakao... a nie sory już to robi
Nic nie mówiąc twój Jaruś rządził aż tak nieudolnie że juz po 1 roku go zdjęli i dzieki bogu(FSM) jakos nie udaje mu sie wrócić... I tusk huj i kaczuch debil... ale jeżeli mam wybierać miedzy jakimś pojebem który w każdej chwili może obrazić Rosjan lub Izrael tak mocno że nas rozjebią w moment , a jakimś ryżym cwelem który liże dupe ameryce i Uni europejskiej...
wole jednak żyć...
Twój Pan Kaczysław, którego jestes psem,
Jeden: Psem jesteś Ty, a dokładniej suką.
Dwa: Moje poglądy, moja sprawa.
no nie pierdol że z przekonania takie głupoty piszesz.Nie pie**ol mi tu głupot o płatnych poplecznikach
Właśnie to jest jeden z argumentów przeciwko Kaczusiowi i za Tusiem. Kaczuś to nieudolna mameja, która kompletnie nie ma pomysłu na rządzenie oprócz śmiechowych populizmów. Tymczasem Tusio już rządzi drugą kadencję i jakie by to rządzenie nie było to nie sądzę, żeby Kaczuś potrafił rządzić lepiej. Tak przejebać jak Kaczuś potrafi tylko Kaczuś. On tak naprawdę oszukał swoich wyborców, którzy liczyli, że będzie długo rządził, a on pozwolił na rozpad koalicji po tak krótkim czasie. Teraz w ramach walki z Tusiem organizuje chujowe marsze i głupie akcje, które wcale nie zwiększają poparcia jego partii. Jego fanatyczni zwolennicy w despercji zachowują się jak niespełna rozumu zombie. W imieniu PiS wypowiadają się takie tragiczne postacie jak Macierewicz czy Phrofeshohr Pawłowicz. Przecież to jest, kurwa, jedna wielka ŻENADA i nic więcej.
Jeden: Psem jesteś Ty, a dokładniej suką.
Dwa: Moje poglądy, moja sprawa.
no nie pierdol że z przekonania takie głupoty piszesz.
Twoje poglądy twoja sprawa, moje poglądy moja sprawa i będę je wygłaszał tak jak ty wygłaszasz swoje.
Pisze je z przekonania, a moje przekonanie wynika z obserwacji.
stary, co ty bierzesz, że masz takie przekonania. Podziel się albo chociaż podaj namiar na sprzedawcę.Pisze je z przekonania
dlatego siedzisz w Izraelu?Tymczasem Tusio już rządzi drugą kadencję i
stary, co ty bierzesz, że masz takie przekonania. Podziel się albo chociaż podaj namiar na sprzedawcę.
dlatego siedzisz w Izraelu?
Moje przekonania wynikają z obserwacji i z pragmatyzmu.
Nigdy nie byłem w Izraelu i nie mam z nim nic wspólnego. Jestem Polakiem i mieszkam w Stargardzie Szczecińskim (Zachodniopomorskie, Polska).
Nie mam więcej pytań, świadek jest wolny.Moje przekonania wynikają z obserwacji i z pragmatyzmu.
Nigdy nie byłem w Izraelu i nie mam z nim nic wspólnego. Jestem Polakiem i mieszkam w Stargardzie Szczecińskim (Zachodniopomorskie, Polska).
Nie mam więcej pytań, świadek jest wolny.
Dziękuję panie oficerze Gestapo (albo Kaczapo).
gdybym był w gestapo, finał naszej rozmowy miałaby inny, prawidłowy przebieg. Przyznałbyś się do wszystkiego.
Dziękuję panie oficerze Gestapo (albo Kaczapo).
gdybym był w gestapo, finał naszej rozmowy miałaby inny, prawidłowy przebieg. Przyznałbyś się do wszystkiego.
Strasznie żałujesz, że nie możesz mi strzelić w potylicę, herr uberkaczafuhrer.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów