Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak patrzę na mordę Kaczysława to w żałądku mi się wywraca jak po 10 Porterach.
Czesto patrzysz na facetow pod tym katem? PS. Porter to najwieksze gowno jakie mozna pic, pozdrawiam mozesz wracac na wies
Czesto patrzysz na facetow pod tym katem? PS. Porter to najwieksze gowno jakie mozna pic, pozdrawiam mozesz wracac na wies
Porter to dobre piwo, a ty jesteś dopiero co wyrośniętym burakiem, który wyciąga kretyńskie wnioski.
Porter to dobre piwo, a ty jesteś dopiero co wyrośniętym burakiem, który wyciąga kretyńskie wnioski.
chyba dobrego piwa nie piles. Porter to szczyny.
Jak patrzę na mordę Kaczysława to w żałądku mi się wywraca jak po 10 Porterach.
10 Porterów? co za chlor.. hahaha
długo trenowałeś żeby dojść do takiego poziomu? klepie cie jeszcze po takiej dawce? bo to już level lump..
tak swoją drogą, nieźle musi od ciebie śmierdzieć alkoholem..
...
PS. Porter to najwieksze gowno jakie mozna pic, pozdrawiam mozesz wracac na wies
Kolejny kurwa koneser od siedmiu boleści, który myśli, że porter to nazwa jednego konkretnego piwa. Smacznego sikacza z browarów książęcych Ci życzę.
Kolejny kurwa koneser od siedmiu boleści, który myśli, że porter to nazwa jednego konkretnego piwa. Smacznego sikacza z browarów książęcych Ci życzę.
Ej, Porter ssa palke odezwal sie koneser Portera, szczyn z 3 roznych gatunkow szczyn Jakbys jeszcze nie uslyszal to napisalem ze Porter ssa palke
Jebać wasze piwa najciekawsze jest to, że z 2 godzinnego pojazdu po Tusku i wyciąganiu jego brudnego rządu i jechaniu po nim jak po burej suce i odkrywanie jego skurwysyńskiego rządzenia wszyscy piętnują wyciągniętego ipada... Żenada w chuj... Ludzie robią szopki, śmieją się, a później będą płakać jak ich wódz Tusk wypierdoli ich w kakao... a nie sory już to robi
Dla mnie zagrywka Kaczyńskiego z tym iPadem była mistrzostwem świata..
Wafle tfuska kupiły tablety do sejmu. To Kaczyński z niego korzysta i to w świetny sposób
Powiedzieli mu że wystąpienie Glińskiego jest zabronione, to im Kaczor pokazał że się da.. Trzeba tylko pomyśleć i Voilà
i siedziały te tuskowe barany i słuchały, wyjścia nie miały.. hehehe
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów