Wszyscy pytają:
- Jak to, taki człowiek a takie rzeczy kupuje?
- To wszystko wina Tuska!
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Siekiera, motyka, bimber, taczka
gryzie w dupę wściekła kaczka.
@ Ja-ah-qu-ub-el
trzy, albo cztery dni temu wrzuciłeś zdjęcie nibytuska w hitlerowskim mundurze, w ch*j to było smieszne, nieziemsko wręcz śmieszne, teraz wpada dowcip o kotojebcu.... nie śmieszy cię to już tak bardzo? Jak wielką k***ą trzeba być bez wyobraźni, i jak wielkie klapki mieć na gałach, żeby patrzeć na wszystko w tak ograniczony sposób, żałosny to za słabe określenie
I najważniejsze Panie w k***ę j***ny specjalisto od ch*jwieczego, podaj alternatywy działania rządu, podaj rozwiązania, które ty byś wprowadził, bo zakładam, że masz takie, inaczej byś się przecież nie odzywał
Za komuny Gierek bodajże uszczęśliwił cały naród zaciągając dług, który, spłacamy do tej pory
nie mam zamiaru wdawać się z tobą w pyskówki, bo z racji twojego rynsztokowego pochodzenia jesteś w tym mistrzem. rząd tuska jest najgorszym jaki przytrafił się nam od 30 lat, ale nawet o tym nie wiesz i nie prędko się dowiesz, bo znasz 3 kanały telewizyjne, a czytać ledwo umiesz. dlatego przesyłanie ci artykułów polskich i zagranicznych np. o tym jak nawet niemcy dziwili się gdy podpisywaliśmy najgorszą na świecie umowę gazowa z rosją traci sens. na szczęście zbliża się euro i będziesz mógł poćwiczyć to co jak tak dalej pójdzie będziesz z apetytem czynić do końca życia, czyli obciąganie niemieckim turystom.
Ja pierdole.
Gierek zadłużył Polskę na ok. 50 mld zł, (Wliczając inflację) tylko, że za te pieniądze powstały realne szkoły, fabryki, domy. Rząd Tuska w 4 lata zadłużył Polskę na 400 mld zł, w zamian za dziurawe "autostrady" i większą liczbę urzędników.
A ty Ja-ah-qu-ub-el też pierdolisz bo z Kaczyńskim byłoby dokładnie to samo. Mieli okazję, gówno zrobili.
Za komuny Gierek bodajże uszczęśliwił cały naród zaciągając dług, który, spłacamy do tej pory
Gierek zadłużył Polskę na ok. 50 mld zł, (Wliczając inflację) tylko, że za te pieniądze powstały realne szkoły, fabryki, domy. Rząd Tuska w 4 lata zadłużył Polskę na 400 mld zł, w zamian za dziurawe "autostrady" i większą liczbę urzędników.
nie mówię o wysokości długu, jest albo nie jest, wartość pieniądza jest względna, nie o to chodzi
Ja-ah-qu-ub-el musi tak pieprzyć, ja odnoszę wrażenie, że on jest z jakiejś regionalnej gwardii kim dzong jarka, która rwie sobie włosy z głowy nie będąc na wysokich stanowiskach, kupa gówna, to wszystko
lemingowskie pierdolenie:
spotkanie się leminga z rzeczywistością:
leming który się zagubił:
zero argumentów i obrażanie jako reakcja obronna:
spójrz w lustro
Nasi dziadkowie walczyli o to, żebyśmy mogli je swobodnie wyrażać. Uszanujmy to. Tyle.