tak metalowe demony używają wody toaletowej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@up nikt, dlatego zdjeli go juz kilka lat temu.
crystaldragon, znaczy, że nie oglądam tv już kilka lat? No fakt, że nie mam pojęcia, która trwa edycja mam talent czy you can dance i też fakt, że mam na to totalnie wyjebane. Za to poleciłbym parę pozycji:
-"Pan lodowego ogrodu"-Grzędowicz (jak i wszystko co w ogóle Grzędowicz napisał!)
-"Achaja" Ziemiański
-"Homo bimbrownikus" Pilipiuk
-"Czerń" Kossakowska
-wszystko Piekary o pewnym inkwizytorze sadyście-detektywie
Przeczytacie cokolwiek z ww. a wyjebiecie telewizor za okno
-"Pan lodowego ogrodu"-Grzędowicz (jak i wszystko co w ogóle Grzędowicz napisał!)
-"Achaja" Ziemiański
-"Czerń" Kossakowska
Majewski to jedyny człowiek, ktory sam sobie jest w stanie wręczyć order uśmiechu
Hańba wierzącym w Sierp i Młot,
Chwała za niepodległość zmarłym.
@ulifont
I to byłoby kurewsko śmieszne.
Their stuff at least sticks together"
I to byłoby kurewsko śmieszne.
crystaldragon, znaczy, że nie oglądam tv już kilka lat? No fakt, że nie mam pojęcia, która trwa edycja mam talent czy you can dance i też fakt, że mam na to totalnie wyjebane. Za to poleciłbym parę pozycji:
-"Achaja" Ziemiański
-"Czerń" Kossakowska
Fajne pozycje, ale jeśli chodzi o Pilipiuka to tak samo jak w przypadku Piekary można śmiało polecić wszystkie książki o przygodach Jakuba Wędrowycza:)
Ano nie ma to jak dobra porcja bimberku na landyrynkach, brakuje jeszcze kiedy bóg zasypia i zoroaster, gwiazdy umierają w milczeniu Dębskiego, oraz kilka książek Ćwieka;)
Ziemiański pisze tylko o dupach, chlaniu i szczaniu na siebie samego, a braki w słownictwie nadrabia wulgaryzmami. Niby fajnie, ale co za dużo to nie zdrowo, czytałem 3 pierwsze tomy Achai dwa razy, i przy drugim wkurzało mnie to nawet bardziej niż za pierwszym. Kurwa na kurwie, gorzej niż na przerwie w gimbazie, ile można. I jego pomysły są zwyczajnie idiotyczne, typu spódniczki mini jako część munduru, "bo wygodniej siedzieć w siodle". Kurwa. Pierwszy tom jest dobry i całość zapowiadała się nieźle, ale w trzecim bite są szczyty głupoty i książka nie ma chyba więcej niż kilka stron bez kurwy.
Lepiej już przeczytać setny raz Sapkowskiego, niż raz Ziemiańskiego. Polecam też Jacka Dukaja, nie ma go na liście a jest w 100% wart poświęcenia mu uwagi i czasu.
Lepiej już przeczytać setny raz Sapkowskiego, niż raz Ziemiańskiego. Polecam też Jacka Dukaja, nie ma go na liście a jest w 100% wart poświęcenia mu uwagi i czasu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów