Chłopaki mieli ubaw
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Chłopaki mieli ubaw
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Głos jak z filmiku "Mucha nie siada", Ale za pomysł browarek leci:D
Dałbym ze 100 browarów, żeby zobaczyć miny tych kutasów za biurkami po otrzymaniu takiej fotki!!
I tak trzymać!!
Dałbym ze 100 browarów, żeby zobaczyć miny tych kutasów za biurkami po otrzymaniu takiej fotki!!
I tak trzymać!!
@Velture
"Boże. Widzisz to i nie grzmisz.
Jebane w pizde gimbuso-licealisto-pojeby
Kupiły se fure za 1k zł i odpierdalaja.
Skończcie w rowie albo lepiej na drzewie i na harda a nie jebane pokemony na sadistica. "
Powiedział gimbus do kolesi którzy maja jakieś życie po za monitorem ...
@spiepszaj_dzbanie
"ci to pewnie walą gruchę "na nieznajomą"
(siadasz na ręce na 15 minut, po czym trzepiesz kapucyna) "
Powiedział początkujący gimbus który chce zabłysnąć i zebrać dużo piwek ale nie wie jak wiec wrzuca czerstwy teksik ...
"Boże. Widzisz to i nie grzmisz.
Skończcie w rowie albo lepiej na drzewie i na harda a nie jebane pokemony na sadistica. "
Powiedział gimbus do kolesi którzy maja jakieś życie po za monitorem ...
@spiepszaj_dzbanie
"ci to pewnie walą gruchę "na nieznajomą"
(siadasz na ręce na 15 minut, po czym trzepiesz kapucyna) "
Powiedział początkujący gimbus który chce zabłysnąć i zebrać dużo piwek ale nie wie jak wiec wrzuca czerstwy teksik ...
Velture napisał/a:
Boże. Widzisz to i nie grzmisz.
Skończcie w rowie albo lepiej na drzewie i na harda a nie jebane pokemony na sadistica.
A ty co, zazdrościsz im że sam na to nie wpadłeś?
Chłopaki dobry żart zrobili, jeszcze czegoś takiego nie widziałem, ale ten chłopak z głosikiem jak piskle to mnie rozwalił...
O kurwa, o kurwa...
@up.
Oni zdeformowali głos komputerowo żeby CBŚ nie namierzył ich ;D
Pomysł zajebisty mieli to fakt ;d Tylko czemu punto cabrio żółte. Nikt z jajami na to nie wpadł ? nie wierze kurwa.
Oni zdeformowali głos komputerowo żeby CBŚ nie namierzył ich ;D
Pomysł zajebisty mieli to fakt ;d Tylko czemu punto cabrio żółte. Nikt z jajami na to nie wpadł ? nie wierze kurwa.
Przypuszczalnie nie tak trudno będzie określić gdzie ten radar się znajduje a i żółtych punto cabrio w naszym kraju pewnie za dużo nie jeździ...
ja pierdole głos zmieniać zakrywać i twarze żeby dupe do fotoradaru pokazać
Czytam te komentarze typu "jebane gimbusy" i mnie krew zalewa wy macie po 40 lat i nie umiecie się bawić...
hmm.Poco zaklejają tył skoro 1 fotka robi zdjecie przodu a druga tylniej rejestracji którą zasłaniają dupą.Albo sie nie znam.
Ale debile. Podwyższają dźwięk, żeby ich nie rozpoznali, a wystarczy, że się ten dźwięk teraz obniży
kurdę za blisko stanął, rejestracja zaklejona, i tak by nie było auta poznać, trzeba było stanąć z 10m od radaru, a tak będzie rozmazane
dzieciaki przed mutacja mialy dobry pomysl
chuj w taka sama dupe hejterom, dla ktorych szczytem dowcipu jest przykleic komus na plecy kartke z napisem kopnij mnie
chuj w taka sama dupe hejterom, dla ktorych szczytem dowcipu jest przykleic komus na plecy kartke z napisem kopnij mnie
Velture napisał/a:
Boże. Widzisz to i nie grzmisz.
Skończcie w rowie albo lepiej na drzewie i na harda a nie jebane pokemony na sadistica.
Ty pewnie nawet takiej fury nie masz, a skoro twierdzisz, że kosztowało 1000zł to pewnie nie kminisz nawet co to za auto jest i ile kosztuje. JEBAC HEJTEROW TWOJEGO POKROJU.
wodzwioski napisał/a:
ale chuj miał głos ;o
Bystrością nie grzeszysz. Poczytaj sobie komentarze pod swoim i zrozum, że są programy(których nazwy nawet byś poprawnie nie przeczytał) które pozwalają na zmianę barwy głosu.
W dalszej części filmiku z budki z fotoradarem wychodzi murzyn, który robi te zdjęcia i zapina gościa w dupę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów