Chłopaki mieli ubaw
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Chłopaki mieli ubaw
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Krasnoludki to nagrywały?
Boże. Widzisz to i nie grzmisz.
Jebane w pizde gimbuso-licealisto-pojeby
Kupiły se fure za 1k zł i odpierdalaja.
Skończcie w rowie albo lepiej na drzewie i na harda a nie jebane pokemony na sadistica.
Jebane w pizde gimbuso-licealisto-pojeby
Skończcie w rowie albo lepiej na drzewie i na harda a nie jebane pokemony na sadistica.
@up: no niby gimbusy jak chuj -ale sam w mlodosci nie odpierdalales podobnych rzeczy ?
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
(siadasz na ręce na 15 minut, po czym trzepiesz kapucyna)
(siadasz na ręce na 15 minut, po czym trzepiesz kapucyna)
dobre, jaja se kolesie robią, i dobrze od tego jest młodość,
nawet i za 500zł, i co z tego jak mają z tego więcej zabawy niż ty za całe życie miałeś
napinacie się jakby coś złego robili,
nic nie niszczą, żadnych szkód, a założę się ze ci co zdjęcie oglądali to się nieźle uśmiali ze dupa 120km/h zapierdalała
Velture napisał/a:
nawet i za 500zł, i co z tego jak mają z tego więcej zabawy niż ty za całe życie miałeś
napinacie się jakby coś złego robili,
nic nie niszczą, żadnych szkód, a założę się ze ci co zdjęcie oglądali to się nieźle uśmiali ze dupa 120km/h zapierdalała
tie... później mówią w wiadomościach że tyle samochodów w rowie....
Xenomorph08 napisał/a:
Byłoby piwo jakby chociażby mieli kominiarki i nie zmienili głosu. A tak to zwykłe gnębione gimboye
Ty, stary bandzior ! hahaha
No kurwa.. i tutaj muszę pochwalić kolesi.. Bardzo oryginalny pomysł
ale chuj miał głos ;o
glos zmienili
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów