18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Kałach tatusia
Ludomir • 2010-09-19, 16:59

Gdyby mieszkał w Pakistanie jego tatuś pewnie był by z niego dumny, a tak pewnie będzie wpierdol...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zaqqi 2010-09-20, 7:08
robi sobie i sąsiadom, dziurki do powieszenia obrazków ;d
Zgłoś
m................e 2010-09-20, 7:40
nie strzelalem z 47 ale za to z m16, propo tego filmu, stawiam ze to fejk bo 'troszke' wiekszy mialby odrzut ten kalach
Zgłoś
W................s 2010-09-20, 9:02 1
to nie ak47 tylko czołg!
Zgłoś
kamilo159 2010-09-20, 9:24
Myślałem ze jak sie wkłada nowy magazynek to najpierw trzeba pociągnąć za ten suwaczek i dopiero jest naładowany XD Ale nie wiem nie znam sie
Zgłoś
R................s 2010-09-20, 9:34
ja strzelalem z roznych broni... i nie wstydze sie przyznac, ze bylo to z instruktorem na strzelnicy.. nie bede robil z siebie gangsta niewiadomo kogo.. postrzelalem do tarczy, zaplacilem kupe pieniedzy za to i starczy xD wiem jedynie, ze strzelalem z glocka a reszty nazw nie pamietam..bo po co? jak bedzie wojna i bede musial wiedziec z czego mi sie dobrze strzela to sie tego dowiem na razie sobie odpuszcze tytul profesora militarow

Gumol ma 100% racji!
Zgłoś
G................2 2010-09-20, 9:35
kał-achhh
Zgłoś
Gumior 2010-09-20, 10:14
JA i tak wole , szmajserka albo jakas pepeszke...A moje takie ciche marzenie to ponapierdzielac z emgiety:(
Zgłoś
d................e 2010-09-20, 10:18 1
pan_zdzislaw napisał/a:

Czy to akcent prawdziwego RedNecka?

Tak, dodatkowo stylizuje się na nigga-gangsta-bitch. Najpewniej mieszkaniec Luizjany/Kentucky/Płn. i Płd. Karoliny/Alabamy - tam tak zaciągają, że nawet inni mieszkańcy Stanów Zjednoczonych mają problemy z dogadaniem się z nimi.
Zgłoś
arkadi 2010-09-20, 10:51
dużo pary w łapie ma skoro z kałacha 1 ręką strzela i prawię żadnego odrzutu nie ma.
@kamilo159
wyraźnie słychać przeładowanie.
@Gumior, pepeszka jak pepeszka, mossberg to jest to
Zgłoś
e................s 2010-09-20, 11:42 1
Rozkaz dowództwa armii radzieckiej, o przyjęciu karabinu do uzbrojenia, oficjalnie odrzucił jakiekolwiek oznaczenia rocznikowe. Z tego powodu używanie nazwy AK-47 w stosunku do jakiejkolwiek odmiany seryjnej karabinu, jest więc nadużyciem i błędem terminologicznym. Wszelkie oznaczenia typu: AK-46, AK-47 i AK-48 dotyczą wyłącznie poszczególnych odmian rozwojowych karabinu. W armii radzieckiej, karabin zawsze występował jako AK lub AKS. Bez oznaczenia roku. Występował również pod kodowym oznaczeniem – Wyrób 56-A-212 (AK) lub 212M (AKS). [WIKI]

Wersji AK jest mnostwo, dlatego napisalem kalach (potoczna nazwa).
W wojsku biegalem z AK-MS (taki ze skladana kolba)
Moje pytanie wzielo sie stad, ze to fejk jak chuj i nie ma sie czym podniecac ;p
Zgłoś
pawelm89 2010-09-20, 12:03
eles napisał/a:

Strzelaliscie kiedys z kalacha?

gumol napisał/a:

prawdopodobnie 99% z wypowiadających się tu osób (włączając mnie i nie ukrywam tego) nie trzymała w ręku broni! Co więcej pewnie połowa ma kat. D/E, a udaje jakby wczoraj opuściła Marines.

Ja strzelałem. Wojsko nie musi mieć z tym nic wspólnego, na polskich strzelnicach są dostępne dla chętnych AKMS, SWD, M4, Beretty, Glocki, Desert Eagle itd., generalnie chcieć to móc, szkoda tylko, że ceny dość zaporowe (nie wspominając o szkodliwej dla strzelectwa post-komunistycznej ustawie o posiadaniu broni, ale to inny temat).
Zgłoś
FreakyOmen 2010-09-20, 12:25
@domink1521
To samo było by w wielkiej brytanii .
Zgłoś
s................g 2010-09-20, 13:16
@Goregoregore
A może SWD, bo przecież też na podzespołach wiadomych.

idz sie doucz, 'specjalisto'. od kiedy SWD jest robiony 'na podstawie' kalacha? abstrahujac juz od faktu, ze czegos takiego jak AK47 nie ma (i nigdy nie bylo)- jest tylk AK, AKM, AKMS etc

@eles
w wojsku rosyjskim/radzieckim uzywano oznaczen AK74- ale to juz dla nowszych wersji broni, by odroznic to od standardowych AK/AKMS/AKM
Zgłoś
_InVictus_ 2010-09-20, 13:17
gumol napisał/a:

@user4
Co więcej pewnie połowa ma kat. D/E, a udaje jakby wczoraj opuściła Marines.

Ja mam A no ale do Marines to ja żem się jeszcze nie dostał
Zgłoś
piochux 2010-09-20, 13:43
Kałach to kałach i chuj.
A swoja droga ciekawy jestem co tam sie stalo na koncu. postrzelil on kogos? ma ktos moze namiar na dluzsza wersje tego filmiku (o ile takowa istnieje)?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem