Gdyby mieszkał w Pakistanie jego tatuś pewnie był by z niego dumny, a tak pewnie będzie wpierdol...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Gdyby mieszkał w Pakistanie jego tatuś pewnie był by z niego dumny, a tak pewnie będzie wpierdol...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
znając ich budownictwo to nabój od kałacha przeleci gdzieś przez 4 domy:P
Strzelaliscie kiedys z kalacha?
eles napisał/a:
Strzelaliscie kiedys z kalacha?
W sensie AK 47, AKM(S) czy RPK 74? Albo Radom Hunter? A może SWD, bo przecież też na podzespołach wiadomych.
to wyjaśnia co się wydarzyło w Rybniku
gumol napisał/a:
@Goregoregore
albo TAK albo kurwa NIE, a Ty napierdalasz liste uzbrojenia z FPSa jakiegoś
Kałach to nie tylko ak-47.
@user4
a chuj mnie to boli! prawda wygląda tak, że prawdopodobnie 99% z wypowiadających się tu osób (włączając mnie i nie ukrywam tego) nie trzymała w ręku broni! Co więcej pewnie połowa ma kat. D/E, a udaje jakby wczoraj opuściła Marines. Także nie pierdolcie tu farmazonów prześcigając się w Waszej TEORETYCZNEJ wiedzy na temat szeroko pojętego uzbrojenia.
PS. możecie hejtować ten komentarz, chuj Wam w dupy
a chuj mnie to boli! prawda wygląda tak, że prawdopodobnie 99% z wypowiadających się tu osób (włączając mnie i nie ukrywam tego) nie trzymała w ręku broni! Co więcej pewnie połowa ma kat. D/E, a udaje jakby wczoraj opuściła Marines. Także nie pierdolcie tu farmazonów prześcigając się w Waszej TEORETYCZNEJ wiedzy na temat szeroko pojętego uzbrojenia.
PS. możecie hejtować ten komentarz, chuj Wam w dupy
user4 napisał/a:
Kałach to nie tylko ak-47.
Dlatego pytam o jakiego "kałacha" (wkurwia mnie niemiłosiernie ta niepotrzebnie ujednolicająca nazwa) konkretnie chodzi. Ale oczywiście zaraz wyskoczy jakiś gumol, bochnio, czy inny pajac, co sądzi, że wiedzę o historii wojskowości i uzbrojenia ma w małym palcu, bo zapamiętał cztery nazwy broni z gier i uważa, że inni swą wiedzę pozyskują w podobny sposób. Chuj takim na grób.
EDIT
I owszem, nie wstydzę się tego, że dysponuję wiedzą teoretyczną (chociaż, wbrew temu, co gumol napisał, nie mam kategorii D bądź E) - przynajmniej nie zaliczam się do idiotów, co widząc MG 42 mówią, że to CKM, a patrząc na S&W 629 wykłócają się, że to Colt. Posiadanie choćby bladego pojęcia na temat tego, o czym się mówi, to bardzo rzadka, a cenna cecha w obecnych czasach.
Czy to akcent prawdziwego RedNecka?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów