Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Szkoda mi ciebie, a raczej twojej żony mi szkoda
Przepraszam, że zarabiam 4x więcej niż żona, zakurwiam po 10-12h dziennie i w domu nie mam sił się nawet wysrać, powinienem się zwolnić i na zasiłku podzielimy po równo obowiązki.
Przepraszam, że zarabiam 4x więcej niż żona, zakurwiam po 10-12h dziennie i w domu nie mam sił się nawet wysrać, powinienem się zwolnić i na zasiłku podzielimy po równo obowiązki.
Prowadzę własną działalność, jakbym pracował po 12godxin dziennie jak ty to bym wręcz odpoczywał więc nie gadaj jakichś głupot. Doceniaj żonę i nie pierdol. Jeszcze bardziej jej współczuję bo śmiało można stwierdzić, żeś cymbał
Pierdolone pokolenie płatków śniegu.
Edit.
Chociaż pokolenie płatków śniegu demonizuje alkohol i papierosy ale pierdolą o tym jaki odlot jest po tabletkach i syropie na kaszel
A jak ty zapierdalasz w robocie, to żonka pewnie przymuje boltza twojego somsiada. Bo mężuś na nią nie ma czasu. I tak wiem - twoja taka nie jest
A jak ty zapierdalasz w robocie, to żonka pewnie przymuje boltza twojego somsiada. Bo mężuś na nią nie ma czasu. I tak wiem - twoja taka nie jest
Nie mierz wszystkich kobiet miarą swojej matki
Prowadzę własną działalność, jakbym pracował po 12godxin dziennie jak ty to bym wręcz odpoczywał więc nie gadaj jakichś głupot. Doceniaj żonę i nie pierdol. Jeszcze bardziej jej współczuję bo śmiało można stwierdzić, żeś cymbał
Albo nigdy nie miałeś żony, albo to ona zapierdala a ty siedzisz w domu bo jesteś życiową niedołęgą, albo po prostu cię ułożyła żonka jak psa i zapierdalasz pod pantoflem. W każdym z wypadków wychodzi że to ty jesteś tu cymbałem.
Nie mierz wszystkich kobiet miarą swojej matki
Albo nigdy nie miałeś żony, albo to ona zapierdala a ty siedzisz w domu bo jesteś życiową niedołęgą, albo po prostu cię ułożyła żonka jak psa i zapierdalasz pod pantoflem. W każdym z wypadków wychodzi że to ty jesteś tu cymbałem.
Chciałem jeszcze coś tu skomentować, ale mnie uprzedziłeś, sam bym lepiej tego chyba nie ujął
Hehe, ciekawe teorie i tylko teorie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów