📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
baronturbina napisał/a:
Spoko loko htp kilometr ode mnie zaczynają się lasy i ciągną po małopolskie. Ładny fajny, ale po tygodniu tam zaczął bym zaciągać mówiąc ahhaha
Myślałem, że mieszkasz w Ursusie, też 60.000 mieszkańców Te lasy to od Dąbrowy Górniczej?
baronturbina napisał/a:
Cywili...czego? Napisz mi jakież to kluczowe elementy infrastruktury technicznej i cywilizacji są w Podlaskim (poza sadami i lewymi bimbrowniami w lesie)? Dzielnica miasta, w którym mieszkam gnieździ 61 tyś osób. A na Podlasiu nadal jest więcej dzików niż ludzi.
Dziki zdechły na ASF.
Halman napisał/a:
mam kilka zasad; np nigdy nie skoczę na bungee...
Halman ty chyba ogólnie wiele nie robisz, po za siedzeniem na sadolu. Pojechałbyś na mazury....
"Jeszcze NIE!!!"
Było qrwa nie skakać. A tak masz problem teraz.
Te festyny itd kojarzą mi się tylko z najebanymi cyganami do obsługi tego kurwidołka, ze szczerzącymi się złotymi dwoma zębami na każdego bahora któremu stara dała przed chwilą 20 zł na spełnienie marzeń swojego życia.
skywalker75 napisał/a:
Żałuj, zobaczył byś trochę cywilizacji... A nie ciągle w tym swoim kurwidolłku
Powiedz starej żeby interes zamknęła jak się nie podoba.
baronturbina napisał/a:
Ja tez. Nigdy nie pojadę na wakacje na Podlasie.
A mnie tam elegancko ugościli
Pyszny samogonik i świeże mięso po świniobiciu
Myślałem że kiedyś skoczę ..... Jednak sadol szybko mi te pomysły wybija z głowy Dziękuje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów