Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mam kilka zasad; np nigdy nie skoczę na bungee...
Ja tez. Nigdy nie pojadę na wakacje na Podlasie.
Ja tez. Nigdy nie pojadę na wakacje na Podlasie.
Żałuj, zobaczył byś trochę cywilizacji... A nie ciągle w tym swoim kurwidolłku
Żałuj, zobaczył byś trochę cywilizacji... A nie ciągle w tym swoim kurwidolłku
Cywili...czego? Napisz mi jakież to kluczowe elementy infrastruktury technicznej i cywilizacji są w Podlaskim (poza sadami i lewymi bimbrowniami w lesie)? Dzielnica miasta, w którym mieszkam gnieździ 61 tyś osób. A na Podlasiu nadal jest więcej dzików niż ludzi.
Cywili...czego? Napisz mi jakież to kluczowe elementy infrastruktury technicznej i cywilizacji są w Podlaskim (poza sadami i lewymi bimbrowniami w lesie)? Dzielnica miasta, w którym mieszkam gnieździ 61 tyś osób. A na Podlasiu nadal jest więcej dzików niż ludzi.
Toteż poprzebywałbyś wśród inteligentnych osobników. W podlaskim od małej litery piszemy.
No właśnie dlatego. Odpocznij, zaznaj natury. A Białystok jest całkiem ładny. Sam piszesz, że 61.000 się gnieździ, czyli brak przestrzeni. Widzę, co się dzieje w Ursusie, zabudują niedługo każdy wolny skrawek ziemi.
No właśnie dlatego. Odpocznij, zaznaj natury. A Białystok jest całkiem ładny. Sam piszesz, że 61.000 się gnieździ, czyli brak przestrzeni. Widzę, co się dzieje w Ursusie, zabudują niedługo każdy wolny skrawek ziemi.
Spoko loko htp kilometr ode mnie zaczynają się lasy i ciągną po małopolskie. Ładny fajny, ale po tygodniu tam zaczął bym zaciągać mówiąc ahhaha
Toteż poprzebywałbyś wśród inteligentnych osobników. W podlaskim od małej litery piszemy.
Nazwy województw odmieniają się tak jak Zakopane – czyli Podlaskiem, Mazowieckiem, Łódzkiem itd. Jeśli jednak dodalibyśmy człon województwo, to należałoby je odmieniać następująco: województwie podlaskim, województwie mazowieckim, województwie łódzkim
najlepiej jak dwóch speców od polskiego się za łby weźmie...
Nazwy województw odmieniają się tak jak Zakopane – czyli Podlaskiem, Mazowieckiem, Łódzkiem itd. Jeśli jednak dodalibyśmy człon województwo, to należałoby je odmieniać następująco: województwie podlaskim, województwie mazowieckim, województwie łódzkim
najlepiej jak dwóch speców od polskiego się za łby weźmie...
Nie filozuj
Jeśli skaczący na bungee wziął paragon to ma prawo do reklamacji
Nie filozuj
Jeśli skaczący na bungee wziął paragon to ma prawo do reklamacji
No chyba że umieścili tabliczkę "po odejściu od kasy reklamacji nie uwzględniamy"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów