W.A.M - niewidomy raper przedstawia obraz do utworu "Kaleka czy pedał" Pozytywne nastawienie chłopaka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
W.A.M - niewidomy raper przedstawia obraz do utworu "Kaleka czy pedał" Pozytywne nastawienie chłopaka
Kielce, rynek- jak zobaczyłem początek teledysku to mi szczena opadła! Ale tak po za dwoma czy trzema ujęciami w centrum Kielc (wokół rynku) i dwóch z dala od centrum to klip nie specjalny... Nuta przeciętna, tak jak i tekst. Można posłuchać aczkolwiek nie jest to nuta na dłuższą metę, nie daje się na imprezę. Za całość w skali od 1 do 6 daję 3.
wydrunio
na szczęście nie muszę tego słuchać. Dla mnie to szajs.
na szczęście nie muszę tego słuchać. Dla mnie to szajs.
a kawałek muzycznie chujowy
a po co on niby patrzy w zeby pacjenta skoro i tak nic nie widzi ?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów