📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
osz to skurwysyn, jak ja mialem 8 lat to pierdziałem w stołek... szacun
Kiedyś sie przeliczy, przypierdoli w drzewo i będzie pozamiatane.
I w tedy się zapytam: "A gdzie byli rodzice!"
I w tedy się zapytam: "A gdzie byli rodzice!"
Finowie tak mają... Nothing special.
W końcu stamdąd mamy najwięcej dobrych kierowców rajdowych i wyścigowych...
W końcu stamdąd mamy najwięcej dobrych kierowców rajdowych i wyścigowych...
To ja wolę nie mieć komputera i mieć takie dzieciństwo!
Ale pierdolicie smuty.
Zamiast mu zazdrościć to zróbcie coś porządnego (tylko nie walenie konia).
Zamiast mu zazdrościć to zróbcie coś porządnego (tylko nie walenie konia).
matx - gdyby dali ci takie auto ieku 8 lat to bys siedizał jak debil i popierdyał pod nosem jak to zazwyczaj robią dzieci w samochodzie
w końcu geny starego ma
Zajebisty dzieciak
Zajebisty dzieciak
grauper - co ty pierdolisz, ty pewnie w wieku 8 lat pytales sie ojca ktora dziura ci gowno wyleci jak sie zesrasz
co to za fura ??
Pierwszy raz widze coś takiego, i w dodatku to co tygryski lubią najbardziej czyli RWD
Pierwszy raz widze coś takiego, i w dodatku to co tygryski lubią najbardziej czyli RWD
Według mnie gdyby każdy miał tyle pieniędzy co rodzice tego dzieciaka i juz od małego by miał takie warunki to większosc umiałaby tak jeździc ^^
Filozofia jest prosta, prawdziwy talent to sie rozwija nie mając nawet grosza ; )
A co dzieciaka - takim autem to by sie pojeździło ; P
Autko to Toyota Starlet ^^ 1978 rocznik ^^
Filozofia jest prosta, prawdziwy talent to sie rozwija nie mając nawet grosza ; )
A co dzieciaka - takim autem to by sie pojeździło ; P
Autko to Toyota Starlet ^^ 1978 rocznik ^^
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów