📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
jak dla mnie to świetne synchrony ale może dlatego, że jestem najelbany,,,
@Up
Tak jesteś najebany. A tak nawiasem to tam cały naród nadawał by się do tańca z gwiazdami.
Tak jesteś najebany. A tak nawiasem to tam cały naród nadawał by się do tańca z gwiazdami.
Ja tam wolę oryginał
Ahh ta choreografia...zwolnienia akcji...
Teraz się takich filmów nie robi
Ahh ta choreografia...zwolnienia akcji...
Teraz się takich filmów nie robi
@arbe nie ma nawet co się pytać, kolo odleciał.
No niee wiem. Z jednej strony to był hit każdej 18stki ( tak tak, już niektórzy przekroczyli tę "magiczną" granicę) z drugiej nie pasuje mi konwencja. Boliłódu nie trzeba odpicowywać, żeby był śmieszny/irytujący/wkurwiający/mdły/tkliwy.
To czego chwytam się w chwilach ostatecznych jest głęboko we mnie.
Nigdy tego nie poznasz, Nie dotkniesz, nie ujarzmisz.
To jest druga strona - Niewielu tam przechodzi
Czy przypadkiem od 2:52 oni nie pokazują jak się upycha mięso w kiszke żeby zrobić kiełbasę?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów