📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jakim trzeba być zjebem nie widzieć podniesionej wanny do góry??
Pralpunkt napisał/a:
Jakim trzeba być zjebem nie widzieć podniesionej wanny do góry??
Pewnie wypil drugie śniadanie,a swoja drogą strasznie badziewne te kladki u nich,ze dwa tygodnie temu byl tu film jak podniesiona naczepa zdjął botonową kladkę.
Jebany miał rozmach . . .
Ja pierdolę - motocyklem nie ruszysz jak nóżka jest wysunięta - samochody piszczą jak nie masz pasów - te stare parchy nie mają nawet czujnika podniesionej wanny - ale to mi dopierdalają opłaty za ubezpieczenie bo samochód sprzed 2010 roku i emisja spalin - a te jebane poPRLowskie gruzy popierdalają od 50 lat i chuj wszystko gra - fury starsze niż 25 lat powinny być automatycznie wykluczane z ruchu ew.. jako zabytkowe popierdalać
Było. Koleś zginął przygnieciony kładką.
Edit.
A nie, sorki. To była inny Kamaz
sadistic.pl/potrzebne-nowe-przejscie-dla-pieszych-vt526014.htm
Co oni tam mają. Jakiś challenge?
Edit.
A nie, sorki. To była inny Kamaz
sadistic.pl/potrzebne-nowe-przejscie-dla-pieszych-vt526014.htm
Co oni tam mają. Jakiś challenge?
el_kadafi napisał/a:
Było. Koleś zginął przygnieciony kładką.
no.. bo juz miałem cię zjechać jak koziołka
Te tęgie mózgi nie wpadły na to by na niego trąbić tylko czekali.
Ciekawe czy takie tłuki mają świadomość, że zabili gościa, bo im się na klakson nacisnąć nie chciało. Kilku zawodowych kierowców i kilkunastu zwykłych, ale nikt nie ostrzeże.
Ogólnie to trochę dziwne, bo wiadomo że jebnie i jezdnię zablokuje i będziesz stać. No chyba że sadole chcą mieć filmik i to że może zabić siebie, ludzi na kładce, i ludzi jadących z naprzeciwka się nie liczy.
Ogólnie to trochę dziwne, bo wiadomo że jebnie i jezdnię zablokuje i będziesz stać. No chyba że sadole chcą mieć filmik i to że może zabić siebie, ludzi na kładce, i ludzi jadących z naprzeciwka się nie liczy.
kokos_123 napisał/a:
Ciekawe czy takie tłuki mają świadomość, że zabili gościa, bo im się na klakson nacisnąć nie chciało. Kilku zawodowych kierowców i kilkunastu zwykłych, ale nikt nie ostrzeże.
jechałem ostatnio za zestawem który na ramie postawiony miał kontener, chuj nie reagował na długie i trąbienie, a drzwi prawe od kontenera latały w jedną i drugą stronę.
co prawda dźwięku nie ma, ale jakoś nie widać mrugania światłami i innych ostrzeżeń ziomka z kamerką jeszcze rozumiem, bo ujęcia nie biorą się znikąd, ale reszta....
jakby nie kamerki, to mógłby się tłumaczyć, że to ten drugi się nie zmieścił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów