Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kierowca niepotrzebnie skręcał. Wyeliminowałby więcej zj🤬ych genów z tej planety.
Przecież niedoj🤬ie tych pieszych ameb i brak instynktu samozachowawczego przekracza już jakiekolwiek normy. Jedzie k🤬a bydle, ciężarówa wielka jak sam sk🤬ysyn, huk, świst powietrza, pewnie jeszcze trąbił, a te małpy nawet nie zauważą. Ja p🤬lę...
Mam nadzieję, że potrącony idiota połamał chociaż miednicę i 2 lata intensywnej i bolesnej rehabilitacji uświadomią mu, że może jednak zrobił coś źle.
Przecież niedoj🤬ie tych pieszych ameb i brak instynktu samozachowawczego przekracza już jakiekolwiek normy. Jedzie k🤬a bydle, ciężarówa wielka jak sam sk🤬ysyn, huk, świst powietrza, pewnie jeszcze trąbił, a te małpy nawet nie zauważą. Ja p🤬lę...

andysofuckingbrandy napisał/a:
Kama3 jeńców NIGDY nie bierze
Nie wiem czym jest "Kama3", to jakiś nowy zespół folkowy?

Nemrod90 napisał/a:
Nie wiem czym jest "Kama3", to jakiś nowy zespół folkowy? Po polsku piszemy Kamaz, a po rosyjsku Камаз.
Jednak wiesz.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie