Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziarsko przed siebie k🤬a. I raz i dwa, auto ma się zatrzymać, tra la la.
Może odbierają tam polską tv.
JamPawel napisał/a:
Ale miały pierwszeństwo na pasach, prawda?
motylekwbrzuchu napisał/a:
nie powiem, śmiechłem...
Ile ważył ten zestaw? 50 ton? Niech ktoś spróbuje to wyjaśnić imbecylom od pierwszeństwa pieszych.
Mi też czasem wyskakują na ulicę ludzie i inne psy, ale nie mam tego głupiego odruchu omijania. Tylko jeszcze większy rozp🤬ol przez to jest
EinsZweiPolizei napisał/a:
nie mam tego głupiego odruchu omijania.
W sądzie traktują to jako okoliczność łagodzącą (gdy wyrok ma być inny niż sprawiedliwy), że rzekomo „usiłował zapobiec większej tragedii”.
Brak takiego działania (gdy skazany ma być ten, kto ma być skazany zamiast sprawcy) traktują jako okoliczność obciążającą.
Mniej więcej tak.

ludzie myślą że mają moc nieśmiertelności bo mają pasy debile nie rozumieją że taka ciężarówka z tyloma tonami dzewa ma trudności z hamowaniem chłop juz moze hamował ale nie dało rady pedal w podłodze a auto jedzie dalej
Kiero szacun, uratował gowniakowi życie. Powinni mi płacić rentę za to tak jak kogoś rozjebiesz
Jak można na prawie pustej drodze wp🤬lić się pod samochód? Jak widać można

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie