📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
łaaaaaaal niesamowite
no, lubiłem dbz jako dzieciak, chuj nawet pizdowaty nastolatek ale to jest jakieś gówno.
kurwa , żeby mi się nie chciało za Ciebie szukać. Było już na sadolu w ostatnim tygodniu, lub delikatnie wcześniej. Więc nie pierdol, że kleiłeś.
Pewnie że było, wcześniej zagrali w marynarza i przegrany się tutaj podłożył.
Wstawione 6dni temu.. wstawki w poczekalni są tak długo, aż w końcu ktoś się zlituje i da piwo, by wyszedł chłam na główną ?
@IwanMT i @PoMaluchu To kurwa poszukaj ,jak znajdziesz to napisz że było . Nie masz dowodów nie pisz proste ...
IwanMT napisał/a:
A mi się wydaje, że gdzieś to już widziałem.
Na pewnej stronie, ale nie mogę powiedzieć na jakiej bo bym dostał warna za nie podanie linku...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów