Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ma ktoś link do całości, kolega szwagra prosi.
nie całość ale urywki i jest link do jej profilu na X
twitter.com/MKittenOfficial/status/1814817650947875288
i jednego z jej popychaczy:
twitter.com/youcancallme_n
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywdaw tych czasach strach sie chajtac co druga to taka kurwa tylko udaja niewydymki wiem bo sam przerzucilem troche tego towaru czasy sa zdrowo pojebane
Baby zawsze były łatwe. Taka natura kobiet (z nielicznymi wyjątkami). W czasach mojej młodości było to samo, tylko nie bylo internetu.
Ludzie, ludzie, spokojnie, poczekajcie te pięć lat i ona już będzie gotowa do poważnego związku i tylko poważnych mężczyzn. Dajcie jej poznać siebie i swoje potrzeby, na Was też przyjdzie czas. Ona się tylko wyszumia. Potem usunie część tatuażyków, przyjmie pozę intelektualistki, założy okulary a kto wie może nawet do kościoła pójdzie. Też będziecie mogli polizać po ślubie.
Ale do buzi nie weźmie bo powie, że fuj
Ludzie, ludzie, spokojnie, poczekajcie te pięć lat i ona już będzie gotowa do poważnego związku i tylko poważnych mężczyzn. Dajcie jej poznać siebie i swoje potrzeby, na Was też przyjdzie czas. Ona się tylko wyszumia. Potem usunie część tatuażyków, przyjmie pozę intelektualistki, założy okulary a kto wie może nawet do kościoła pójdzie. Też będziecie mogli polizać po ślubie.
Nie jeden tutaj na sadistic się wyszalał aż mu głowa odleciała.
w tych czasach strach sie chajtac co druga to taka kurwa tylko udaja niewydymki wiem bo sam przerzucilem troche tego towaru czasy sa zdrowo pojebane
To samo może powiedzieć o tobie potencjalna partnerka że taka kurwa z ciebie no bo 'trochę towaru przerzuciłeś' xD chyba że miałeś na myśli artykuly w magazynie to nie było tematu xD
Piwo za materiał własny.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów