📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:50

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
_Yarko_ napisał/a:
A ten biały budynek w głębi to magazyn materiałów wybuchowych.
Ech, człowieku. Źle to robisz, muszę dać ci lekcję tworzenia opisów:
Ponieważ ciężarówki są w ukraińskich kolorach, powinieneś napisać: "rosyjski pocisk hipersoniczny precyzyjnie niszczy skład świeżo dostarczonej zachodniej broni w pobliżu polskiej granicy".
W parę godzin dostałbyś kilkaset piw i ze 100 komentarzy.
Sadole to debile, uwierzyliby. Jak zawsze.
TwójCzarnyPan napisał/a:
Ech, człowieku. Źle to robisz, muszę dać ci lekcję tworzenia opisów:
Ponieważ ciężarówki są w ukraińskich kolorach, powinieneś napisać: "rosyjski pocisk hipersoniczny precyzyjnie niszczy skład świeżo dostarczonej zachodniej broni w pobliżu polskiej granicy".
W parę godzin dostałbyś kilkaset piw i ze 100 komentarzy.
Sadole to debile, uwierzyliby. Jak zawsze.
Admini by mu skasowali i napisaliby mu że jest specjalny temat zbiorczy dla wojny na Ukrainie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie