Dla wielu będzie to zawód ale ta laska ma silikonowy kostium. Zwróćcie uwagę na szyje, doskonale to widać.
Lol faktycznie a miałem pisać że kurwa xd niezła kombinatorka za to xd
Uwaga! Zrobilem research! Fake 100 %. Babka nazywa się Sashimi. W realu ma kilka rozmiarów mniejszy cyc. Możecie sobie znaleźć tę partię pokera na yt. Ma dokładnie tę sylikonowe atrapy, co kolega wyżej pokazał na grafice i nawet się z tym tam nie kryje. Wszyscy przy stole są tego świadomi. Uwaga niektóre filmiki są specjalnie tak zmontowane żeby nie było widać atrapy na szyi. To taki fame poker jak fame mma dla spermiarzy i zjebów.
To ten farmazon ferrari w tym tez uczestniczy? Xdd
Dla wielu będzie to zawód ale ta laska ma silikonowy kostium. Zwróćcie uwagę na szyje, doskonale to widać.
Dokładnie tak. Wujek google mówi że to ustawione a ta laska, to podobno japonka a jak zapewne sadole wiedzą, japonki mają cycki jak rodzynki.
Dokładnie tak. Wujek google mówi że to ustawione a ta laska, to podobno japonka a jak zapewne sadole wiedzą, japonki mają cycki jak rodzynki.
Ooojjj nie wszystkie
A jak ja siedzę w busie z ku*asem na wierzchu to zawsze krzyk i oburzenie.
bo trzymasz go na ramieniu u kierowcy
A jak ja siedzę w busie z kutasem na wierzchu to zawsze krzyk i oburzenie.
Bo taki mały to się oburzają
A jak ja siedzę w busie z kutasem na wierzchu to zawsze krzyk i oburzenie.
Nie dziwota. Nikt takiego małego kutasa nie chce oglądać.
Za taki skandal...piwa nie bedzie
Jestem oburzony, chyba nawet bardziej jak za odwrócenie kamery przed najlepsza scena
Ooojjj nie wszystkie
nazwa pani z japonki z tego krotkiego szota? z wielkim cycem albo linki
nazwa pani z japonki z tego krotkiego szota? z wielkim cycem albo linki
Hitomi Tanaka
Ooojjj nie wszystkie
Tyle że ona składa się z większej ilości krzemu niż węgla.
Może dlatego, że cyc jest bardziej miły dla oka niż Twoja kanga
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów