18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
derevere 2017-06-11, 21:42 11
Cara_Al_Sol napisał/a:

Loaloa, Co ci w dzieciństwie zrobili, że tak siejesz nienawiścią do Polaków i katolików?

Obcięli mu napleta
Zgłoś
jazeck 2017-06-11, 21:48
To na Słowacji mają autostrady...??!!!
Zgłoś
mazga50 2017-06-11, 22:17 2
@PanL - kamikaDze

elfis napisał/a:

lala , a ty wiesz że tak naprawdę cenulaże i czosnki to żydy, tak Polacy przed wojną na nich mówili

Lolalola nie ma czasu na naukę, bo obciąga swojemu staremu. a gdy stary go dyma, to też nie poczyta, bo mu się wszystko trzęsie.

a tak naprawdę, to stawiam na Slunzoka, co to wyemigrował do fatherlandu i jako "nowy niemiec", rzyga miłością na polskich forach. na niemieckich nie pisze, bo nie potrafił się nauczyć języka, albo go już pogonili. a tej "miłości" do wyrzygania ma wiele, oj wiele...
Zgłoś
k................x 2017-06-12, 1:22 1
b0r000 napisał/a:

@Velture
Tak jak jeszcze wjebanie się pod prąd rozumiem to mnie bardziej zastanawia czemu nie zawróci tylko jak ten tępy tłuk dalej ciśnie (i to dość szybko)

No jak to czemu kurwa. Czeka na pierwszy zjazd!
Zgłoś
Viperal 2017-06-12, 1:36 1
No dobra, ale nie mogl zjechac na pas awaryjny kurwa i zawrocic, no ja pierdole juz w chuj z tym wjechaniem pod prad, ale zeby kurwa sie nie zczaic podczas dalszej jazdy trzeba byc naprawde mocno niedojebanym na umysle
Zgłoś
~Velture 2017-06-12, 8:13 2
Cara_Al_Sol napisał/a:

Loaloa, Co ci w dzieciństwie zrobili, że tak siejesz nienawiścią do Polaków i katolików?

Nie pytaj. To jest zagadnienie które będą pokolenia psychologów zagłębiać.

b0r000 napisał/a:

@Velture
Tak jak jeszcze wjebanie się pod prąd rozumiem to mnie bardziej zastanawia czemu nie zawróci tylko jak ten tępy tłuk dalej ciśnie (i to dość szybko)

Oszczędza paliwo

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
waloos 2017-06-12, 10:48
Co trzeba mieć pod kopułą żeby wjechać pod prąd na autostradę. Przecież to jest praktycznie nie do zrobienia!
Zgłoś
viwaldo 2017-06-12, 18:49
Kurde, ja bym się nie chwalił tym nagraniem. Nie umiesz nagrywać jak człowiek inteligentny?
Czyli w poziomie.
Zgłoś
PanL 2017-06-12, 19:12 1
byłem zbyt przejęty tym co ujrzałem, żeby pamiętać o tym, że jaśniepan random w internecie będzie cierpiał z powodu pionowego filmiku
Zgłoś
logan76 2017-06-13, 10:49
Miałem wrażenie, że słyszę tam jakąś nutę do turbana i kindżału. U Ciebie w aucie. Nie ma piwa.
Zgłoś
PanL 2017-06-13, 18:55
obejdzie sie
Fun Radio Sk gralo
Zgłoś
rabbit777 2017-06-13, 22:48
viwaldo napisał/a:

Kurde, ja bym się nie chwalił tym nagraniem. Nie umiesz nagrywać jak człowiek inteligentny?
Czyli w poziomie.

Dobrze, ze nie krzyczal "daaaaaam", "shiiiiiit"

PanieL - fajnie zes nagral tego dauna - szkoda ze nie wyjebal w jakis rów czy betonowy słup. Jednak nastepnym razem prosimy o normalne poziome nagrywanie
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów