18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Kamil Steinbach - Dziefczynki
Masterro • 2012-09-09, 15:00
Jedna z wielu części przygód legendarnego Kamila Steinbacha.

Tej części przygód Steinbacha na sadolu jeszcze nie spotkałem, więc enjoy
Zgłoś
MogeCieZjeść 2012-09-10, 0:14
Czasem na sadisticu są bardzo fajne filmy edukacyjne, ciekawostki, filmy o poglądach, czasem się trafi jakaś bójka czarny uderzy białego, biały biały zółtego można obejrzeć rozładować energie przy kompie, ale do tego kolesia nie mam komentarza jak go oglądam to czuje zażenowanie =/ wtf i nic wiecej.
Zgłoś
m................i 2012-09-10, 9:07
Penerę napisał/a:

legenda w chuj, kto to?

Syn Eriki Steinbach
Zgłoś
Dildowagins 2012-09-10, 9:38
Steinbach.... no to ja wiem czemu on taki pierdolnięty...

jagiellonski24.pl | pulaski.pl | mises.pl
Zgłoś
xblazex 2012-09-10, 11:33
Penerę napisał/a:

legenda w chuj, kto to?

daaj spokój,taki stary a tyle jeszcze o życiu nie wiesz

A beautiful way to become infected, alone or with others
Zgłoś
dymion 2012-09-10, 12:35
szkoda że zrezygnował z tej serii i teraz kręci zjebane vlogi z jeszcze bardziej przyjebanym bamskim :S

plum
Zgłoś
piaskun 2012-09-10, 14:37
It's a troll!
Zgłoś
adik300i 2012-09-10, 17:14
podkręcić DVD na Blu-ray'a
Zgłoś
ocjokrakow 2012-09-11, 0:34
wyłączyłem jak powiedział, że kupkę mu sie zachciało.. ktoś wytrzymał dłużej?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów