Bohaterka: Terrie Hall...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
co to za lewackie pierdolenie
jak proiducenci w reklamach twierdza ze to jest zdrowe, tylko lewaki kaza im ummieszczac te obrzydliwe obrazki to znaczy ze jest zdrowe. przeciez duze firmy dbaja o nasze zdrowie - dluzej zyjesz dluzej kupujesz ich wspaniale produkty
pozatym nikt przeciez pistoletu do glowy nie przystawia i nie kaze palic
jak proiducenci w reklamach twierdza ze to jest zdrowe, tylko lewaki kaza im ummieszczac te obrzydliwe obrazki to znaczy ze jest zdrowe. przeciez duze firmy dbaja o nasze zdrowie - dluzej zyjesz dluzej kupujesz ich wspaniale produkty
pozatym nikt przeciez pistoletu do glowy nie przystawia i nie kaze palic
Puściłem sobie kilka razy, pod rząd, jakoś tak nostalgicznie przypomina mi głos wyroczni z Fallouta 2
@mmaakkss, sam nie palę i mam niepalących kumpli. Za to nie znam laski, która nie pali. Z przeklinaniem podobnie. Baby najwięcej mięsa rzucają. Aż wstyd się pokazywać bo chleje to więcej niż umie, pali i klnie. Przy czym faceci umieją się czasami powstrzymać. Ktoś wspomniał o tym, że czasami "nie wypada" nie palić. Niestety tak jest. Jak paliłem (przez jakieś 3 lata) to zawsze w grupce się wychodziło i paliło, a teraz czasami czuję się odtrącony przez osoby palące. No i kilka razy dresiki się już do mnie doczepiły. Wkurwia fakt, że jak się powie, że się nie pali to jest się kłamcą. Kilka razy zostałem zaczepiony "masz szluga?". Po odpowiedzi, że nie palę patrzyli z pogardą i zawsze ten sam tekst "tak, kurwa. Nagle nikt nie pali". Pierdoleni żebracy.
No patrz, ja zawsze mówię że jak chce palić to niech sobie zarobi i kupi. W mordę jeszcze za to nie dostałem ale spruwy czasem odchodzą ciekawe.
"Nie pal, umrzesz zdrowszy".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów