Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Swoją drogą po tym co widać na ulicach, w internecie, w szkole takie plucie na Ojczyzne to modne zjawisko.
następne kurwa
[ Komentarz dodany przez: blackhunter6: 2012-06-06, 22:11 ]
Chcesz się wypowiedzieć tu masz temat o " tej kurwie "
sadistic.pl/polskie-obozy-zaglady-vt120136.htmcomments
Nie zrażajcie się tym że w rogu jest znaczek telewizji TRWAM
Prof. Wolniewicz nie tylko nie jest księdzem ale jest zdeklarowanym ateistą.
Burzy on stworzony przez lewactwo i środowisko gazety wyborczej, powszechny stereotyp ateisty jako 'racjonalnego' i postępowego antyklerykała
Broni naszą historię przed kłamstwami różnych anty-Polaków i stanowczo krytykuje lewacką nowomowę zwaną poprawnością polityczną.
Tygodniową propagandę kilkunastu redaktorków z GW obala w kilka minut.
Na zachodzie myślą że TYLKO ŻYDZI trafiali do obozów... Nikt nic nie powie o tysiącach jak nie o milionach Polaków którzy tam trafili, jakoś mój pradziadek nie był żydem a trafił na Majdanek. To są efekty żydowskiej propagandy.
A Ty zgłębiłeś temat czy tylko kłapiesz dla poklasku? Miliony, miliardy, tryliony i cykliony Polaków zginęło w obozach. CH**j z żydami. Myśmy też dostali wpier**l.
Każdy z nas może sobie sięgnąć do źródeł i poczytać o jasnej i ciemnej stronie zje*an*j wojny. Były i kundle, które za zegarek wydawały ludzi a byli i bohaterowie, którym Sadol często oddaje "cześć".
Dla mnie przejęzyczenie bambusa-prezydenta, czy blondi-dziennikary (włos zobowiązuje) nie rzutuje. Klipsy wykładam i w prąciu mam. Wiem jak było, przeczytałem, rozmawiałem, widziałem obozy.
Luz Polacy. Ważniejsze sprawy przed nami. Młode pokolenie zamiast patrzeć ślepo w słusznie minione lata, niech patrzy w przyszłość bo tam jest kur*a nadzieja.
ps. statystyki z A-B
960 tysięcy Żydów, czyli prawie 90% – w tym:
438 tysięcy z Węgier
około 300 tysięcy z Polski
prawie 70 tysięcy z Francji
60 tysięcy z Holandii
55 tysięcy z Grecji
ponad 46 tysięcy z Czech i Moraw
ponad 26 tysięcy Żydów ze Słowacji
ponad 24 tysiące z Belgii
23 tysiące z Niemiec i Austrii
10 tysięcy z Jugosławii
do 75 tysięcy Polaków
21 tysięcy Romów
15 tysięcy jeńców radzieckich różnych narodowości
oraz do 15 tysięcy ludzi innych narodowości.
Ciężko mi się to pisze słuchając tego co się w świecie dzieje, ale szanuję Żydów. I na tym się to kończy. Nie lubię i nie kocham ale szanuję. Za to Polaków lubię bo to moi krajanie i tak jak Ci kumpla leją to najpierw idziesz mu pomóc a później pytasz kto zaczął tak samo na pierwszym miejscu należy stawiać swój naród.
Ja się tylko zastanawiam co ludzie mają z tego, że umniejszają zasługi Polaków a podkreślają ofiarę Żydów. Ktoś wam coś za to daje? W całej Polsce zginęło tyle samo +/- Polaków co Żydów i niby teraz mamy mówić, że ci drudzy są fajniejsi bo ich w obozach zamykano, a Polaków wieszano pod lasem?
Ciężko mi się to pisze słuchając tego co się w świecie dzieje, ale szanuję Żydów. I na tym się to kończy. Nie lubię i nie kocham ale szanuję. Za to Polaków lubię bo to moi krajanie i tak jak Ci kumpla leją to najpierw idziesz mu pomóc a później pytasz kto zaczął tak samo na pierwszym miejscu należy stawiać swój naród.
Jestem dumny z takiego rodaka. Podzielam twoją opinie.
btw lol, widzę, że tak podniosła Polakom ciśnienie, że ci siedzą po nocach i jadą z koksem. Patrz panowie nade mną.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów