📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jebać internetowych naciągaczy.
chciałem psa-za darmo szczeniak beagle.
pies za darmo -za opiekę 800zł
CHUJ W DUPĘ INTERNETOWYM NACIĄGACZOM
chciałem psa-za darmo szczeniak beagle.
pies za darmo -za opiekę 800zł
CHUJ W DUPĘ INTERNETOWYM NACIĄGACZOM
~Velture napisał/a:
Ty popierdol swojego chłopaka czy tam on ciebie i wracaj szukać na olx czegoś dla chorej córki.
Większość jednak ma dziewczyny. Chyba, że ten portal jest wyjątkiem.
dokładnie mądrze mówi
Velture, dobra beka. Mógłbyś założyć temat i wrzucić więcej takich perełek.
Fajna dupeczka.
@Velture !!!
Bądź sobą, no chyba, że jesteś chamem. Wtedy bądź kimś innym !!!
Następną taką "reklamę" powinni zrobić o tobie.
Bądź sobą, no chyba, że jesteś chamem. Wtedy bądź kimś innym !!!
Następną taką "reklamę" powinni zrobić o tobie.
Velture mogłeś pomyśleć o krok dalej.
Często wystawiałem jakieś graty po 50% ceny albo też za darmo. Ładne zdjęcia śliczny opis, kontakt tylko telefoniczny.
Telefon podawałem do tych kurew które dzwonią i pizdę zawracają jakimiś wygranymi.
Można się tylko domyśleć jakie było wkurwienie obydwu stron.
Często wystawiałem jakieś graty po 50% ceny albo też za darmo. Ładne zdjęcia śliczny opis, kontakt tylko telefoniczny.
Telefon podawałem do tych kurew które dzwonią i pizdę zawracają jakimiś wygranymi.
Można się tylko domyśleć jakie było wkurwienie obydwu stron.
Cwaniakowanie i chamstwo musi przybierać na prawdę patologiczne rozmiary skoro w taką kampanię zainwestowało samo OLX, Jakoś zawsze mam parę gratów wystawione na OLX, ale w moim przypadku dziwne wiadomości to margines którym nie zawracam sobie dupy. Widać nie mam szczęścia Swoją drogą fajnie wyszło chociaż pewnie skuteczność będzie znikoma.
Sejons napisał/a:
Bardzo fajna kampania chociaż jest jakiś sens jej.
Sens taki sam jak nauka januszy jazdy na suwak.
ten łysy typ to jakiś master NLP....
Cena 75 zł.
Baba pisze - dam trzyjeści i jestem za 5 minut.
Długo jej nie mogłem sprzedać to piszę do żony czy się zgadza. Ona do mnie, że mnie popierdoliło.
Nie wiedziałem ile to warte bo dostaliśmy w prezencie. Sprawdzam w necie. taka pozytywka. 400 zł.
No to piszę do baby, że jest głupia bo mogła brać za 75 a teraz cena wynosi 200 zł
-Ernest Hemingway
Cena 75 zł.
Baba pisze - dam trzyjeści i jestem za 5 minut.
Długo jej nie mogłem sprzedać to piszę do żony czy się zgadza. Ona do mnie, że mnie popierdoliło.
Nie wiedziałem ile to warte bo dostaliśmy w prezencie. Sprawdzam w necie. taka pozytywka. 400 zł.
No to piszę do baby, że jest głupia bo mogła brać za 75 a teraz cena wynosi 200 zł
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Takie filmiki to marnowanie szmalu i czasu, bo januszy i karyn się już nie odmieni mentalnie, a ktoś kto trolluje robi to dla beki i w dupie ma czy komuś się zrobi smutno czy nie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów