Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A tak sie wozi po szkole ten typek a tu na sadistic wyladowal
To jutro po przyrodzie jak go spotkasz to mu powiedz że go widziałeś, mając 21 lat do szkoły się już chyba nie powinno chodzić...
@ Adammm, tak jak mówi lapps:
Kurwa czy to takie dziwne, że niektórzy po prostu nie boją się dostać po mordzie ? No ja pierdolę, czy wszystkich trzeba wsadzić od razu do jednego wora ? Moda na spinanie się w sieci i robienie z siebie kozaka jest jak najbardziej aktualna, ale zawsze jakiś % tego wszystkiego to prawda. Są faceci i są chłopcy, są mądrzejsi i głupsi. Dla mnie nie zareagowanie w momencie jak jakieś typy obrażają Ci laskę jest jest naprawdę żenujące. I nie chodzi tu raczej o to, co pomyśli o Tobie laska, tylko samemu chyba średnio mógłbym spojrzeć w lustro
Nie lepiej wyskoczyc jak kompletny idiota na 4-typa... dostac wpierdol a laska dostanie gwalt i lamanie kulasow... nie wazne ,ze ty i dziewczyna spedzicie 1,5 miecha w szpitalu... wazne jest honor.
@Adammm
ty sie dziewczyną nie zaslaniaj. jakby mieli im cos zrobic to i tak by zrobili. a jakbys sam szedl to co bys zrobil? sa tacy co dostana przekopke od 4 czy wiecej, po czym wstana i jeszcze im nawrzucaja. ale za kompem to kazdy twardy nie to co te zwierzeta
no zdecydowanie bym przeszedł obok i starał się uniknąć wpierdolu. To chyba mądrzejsze niż nadstawienie twarzy, żeby banda pajaców miała zabawę kopiąc mnie po twarzy? Nie dość że im sprawię radość to sam będę miał problemy. A tak to ani oni nie będą mieli pretekstu żeby mi wyjebać ( bo przecież są tak honorowi, że najpierw wyzywają, żeby dostać odpowiedź, żeby mieć pretekst, żeby wyjebać ) i popsuję im zabawę a sam będę miał spokój i będę mógł pójść w pełni sprawny do pracy następnego dnia. Już chyba wolał bym dostać wpierdol z zaskoczenia.
Poznań, Kraków, Łódź. Miasta w ktorych w wiekszosci sa pajace zamiast kibicow. 1 nie potrafi zachowac zadnego honoru, drugi honor widzi w kosach i maczetach, 3 widac na filmiku...Pozdrawiam prawdziwych kibicow z tych miast...nie macie lekkiego zycia...
U mnie w mieście nie ma pożądanego klubu piłkarskiego, a można w ryj dostać za ŁKS. U mnie jest Zawisza, która ma piłkę nożną i Polonia, która ma żużel... Jakim debilem trzeba być, żeby urządzać bitki, za kibicowanie kompletnie inny dyscyplinom sportowym...
Nie lepiej wyskoczyc jak kompletny idiota na 4-typa... dostac wpierdol a laska dostanie gwalt i lamanie kulasow... nie wazne ,ze ty i dziewczyna spedzicie 1,5 miecha w szpitalu... wazne jest honor.
Jaki człowiek, taka decyzja. Przeraża mnie fakt, że tacy ludzie jak Ty mieliby bronić naszego kraju. Gdyby nasi przodkowie mieli podobny tok myślenia co Ty, to już by nas tu dziś nie było.
Jaki człowiek, taka decyzja. Przeraża mnie fakt, że tacy ludzie jak Ty mieliby bronić naszego kraju. Gdyby nasi przodkowie mieli podobny tok myślenia co Ty, to już by nas tu dziś nie było.
Kurwa no nie moge Jebany porównał Polskę do klubu piłkarskiego hahahahhahahaha
Zabawny jesteś i trochę chyba próbujesz wykręcić kota ogonem.
Z tematu klubu zeszliśmy już chyba jakiś czas temu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów