18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nakwasowany 2012-03-14, 12:17
@Adammm

Najgorzej jak idziesz z podpitymi koleżankami, które w dodatku zaczynają pyskować tym idiotom szukającym zaczepki. Mnie się to kiedyś zdarzyło kilka razy.

A co do filmiku to chłopcy muszą jakoś zaimponować koleżankom z gimnazjum, pokarzą im filmik, a one z zachwytu rozłożą nogi
Zgłoś
zilo210 2012-03-14, 12:26 1
@ Adammm, tak jak mówi lapps:
Cytat:

sa tacy co dostana przekopke od 4 czy wiecej, po czym wstana i jeszcze im nawrzucaja.

Kurwa czy to takie dziwne, że niektórzy po prostu nie boją się dostać po mordzie ? No ja pierdolę, czy wszystkich trzeba wsadzić od razu do jednego wora ? Moda na spinanie się w sieci i robienie z siebie kozaka jest jak najbardziej aktualna, ale zawsze jakiś % tego wszystkiego to prawda. Są faceci i są chłopcy, są mądrzejsi i głupsi. Dla mnie nie zareagowanie w momencie jak jakieś typy obrażają Ci laskę jest jest naprawdę żenujące. I nie chodzi tu raczej o to, co pomyśli o Tobie laska, tylko samemu chyba średnio mógłbym spojrzeć w lustro
Zgłoś
franekskarpeta 2012-03-14, 12:37 1
Qwa jakim to ogranicznikiem trzeba być, żeby bić się za klub, jakikolwiek. Nie wiem czy oni jakieś kompleksy leczą czy też powodowane jest to brakiem mózgu, ale czy tak ciężko zrozumieć ze takie sprawy , który klub lepszy są załatwiane na boisku? Z drugiej strony ten kolo co popuścił to żałosny, ja rozumiem że mógł się bać ale jakaś godność trzeba mieć a nie na widok dresów rozluźniać zwieracze, zwłaszcza że widać było ze nic mu nie zrobili jeszcze.
Zgłoś
cannabis7777 2012-03-14, 12:39
malpigaj80 napisał/a:

co to znaczy wyjebe albo zejszczałeś ? kurwa nie rozumiem

przejścież gojść nojrmalnie gajda.
Zgłoś
Mom and Death 2012-03-14, 12:52
Szkoda słów na takie bydło. Czym oni się jarają ? Ten klaun co nagrywał miał taki stres i podnietę w głosie jak by sam miał się zeszczać. Dowalili się do jakiegoś przypadkowego dzieciaka, w dodatku niezbyt odważnego, o posturze, kurwa, zdechłego kurczaka i wielka podnieta. Pewnie chwalili się później przed swoimi degeneratami kumplami swoim dziełem nagrywanym zapalniczką... Jebać takich ludzi.
Zgłoś
trancformation 2012-03-14, 12:56
miki1100 napisał/a:

Można to znaleźć na youtube ?

można
Zgłoś
brandon 2012-03-14, 13:59
Nie wiem kto to jest "prawdziwy" kibic. z tego co widze to kibicami sa same patologiczne swinie. Nawet j, polskiego nie znaja.
Zgłoś
Rysiek Lubicz 2012-03-14, 14:19 1
saf6 napisał/a:

i znowu dziesięciu na jednego. Twardziele.

ps. a To kibcie tego pedalskiego CIOTOWSKIEGO WIDZEWA ???? pokazali klasę. Teraz jak ja spotkam jakiegoś downa w szaliku WIDZEWA to będę chuja gnębiał tak długo aż się zesra Obiecuję

Zeszczasz się jak ten koleś pozerze.
Zgłoś
Serval666 2012-03-14, 14:25
saf6 napisał/a:

i znowu dziesięciu na jednego. Twardziele.

ps. a To kibcie tego pedalskiego CIOTOWSKIEGO WIDZEWA ???? pokazali klasę. Teraz jak ja spotkam jakiegoś downa w szaliku WIDZEWA to będę chuja gnębiał tak długo aż się zesra Obiecuję

czekam z niecierpliwoscia az sie spotkamy
Zgłoś
idzior 2012-03-14, 14:43
@upup gówno zrobisz...
@up i ty też
Przecież kurwa ze swoim nickiem na czole nie chodzi wymazanym. A ja czekam aż to jebnięte gimbusowe i początkowo licealne towarzystwo kurwa zrozumie o co chodzi i zobaczą jakimi to debilami są napierdalając się za klub, ubiór to już pół biedy...
A i obczajcie sobie zęby kolesia... hahaha
Albo odbitych kilka łap albo nie wie co to szczoteczka i pasta....
Zgłoś
Manian 2012-03-14, 14:59 1
kulka w pusty łeb dla typa za kamerą
Zgłoś
xqvz 2012-03-14, 15:33 1
Jestem za pełnym dostępem do broni dla niekaranych przez kodeks karny ludzi. Nie może być tak, że boisz się po zmroku czy nawet jak tutaj w dzień poruszać po swoim mieście. Każdy taki jebany degenerat by się zastanowił 2 razy czy kogoś zaczepić, tak samo jakby się zastanowił czy wyciągać broń. A tak to to bydło jest bezkarne a ty prosty człowieku jesteś bezbronny.
Zgłoś
F................n 2012-03-14, 16:24 4
idymy napisał/a:

Film jest z mojego miasta. Na fb jeszcze do niedawna była strona ze wszystkim filmikami tego typu.

A co do waszych komentarzy to połowa z was zlała by się ze strachu jak on gdyby trafiła na Elite Pce ) Ich działanie jest jak najbardziej słuszne, bo jeszcze parę lat temu żydki z łksu biegali i burdel na mieście robili, teraz chociaż jest względny porządek. Nie mieszkacie tutaj więc nie spinajcie się e-żołnierzyki bo nikt za darmo nie dostaje jak i również nie jest nagrywany. I gwarantuje że chłopaki z FC są mocni zarówno w pojedynkę jak i w grupie.

Jaki burdel?Synu nie mieszaj ludziom w głowach jak niczego poza swoim marnym osiedlem w życiu nie widziałeś.Praktycznie mieszkam tu - na Bałutach - od urodzenia i wiem, że takie akcje miały miejsce zarówno po jednej jak i drugiej stronie.

I nie pierdol o "robieniu porządku" , bo Ci frajerzy to nie straż porządkowa kurwa Twoja mać.Bo ja dziękuje za takich stróżów, obojętne komu niby kibicują.
Zgłoś
podgor5 2012-03-14, 16:40 1
w każdym mieście dzieją się takie akcje, warszawa, łódź, trójmiasto, śląsk. a w krakowie jeszcze możesz dodatkowo nożem oberwać. grunt że chłopaczynie nic się nie stało
Zgłoś
kamil66 2012-03-14, 16:59

Nie, ani futbol ani grupa tępaków na trybunach / poza trybunami mnie nie dotyczy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem