Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najgorzej jak idziesz z podpitymi koleżankami, które w dodatku zaczynają pyskować tym idiotom szukającym zaczepki. Mnie się to kiedyś zdarzyło kilka razy.
A co do filmiku to chłopcy muszą jakoś zaimponować koleżankom z gimnazjum, pokarzą im filmik, a one z zachwytu rozłożą nogi
sa tacy co dostana przekopke od 4 czy wiecej, po czym wstana i jeszcze im nawrzucaja.
Kurwa czy to takie dziwne, że niektórzy po prostu nie boją się dostać po mordzie ? No ja pierdolę, czy wszystkich trzeba wsadzić od razu do jednego wora ? Moda na spinanie się w sieci i robienie z siebie kozaka jest jak najbardziej aktualna, ale zawsze jakiś % tego wszystkiego to prawda. Są faceci i są chłopcy, są mądrzejsi i głupsi. Dla mnie nie zareagowanie w momencie jak jakieś typy obrażają Ci laskę jest jest naprawdę żenujące. I nie chodzi tu raczej o to, co pomyśli o Tobie laska, tylko samemu chyba średnio mógłbym spojrzeć w lustro
co to znaczy wyjebe albo zejszczałeś ? kurwa nie rozumiem
przejścież gojść nojrmalnie gajda.
i znowu dziesięciu na jednego. Twardziele.
ps. a To kibcie tego pedalskiego CIOTOWSKIEGO WIDZEWA ???? pokazali klasę. Teraz jak ja spotkam jakiegoś downa w szaliku WIDZEWA to będę chuja gnębiał tak długo aż się zesra Obiecuję
Zeszczasz się jak ten koleś pozerze.
i znowu dziesięciu na jednego. Twardziele.
ps. a To kibcie tego pedalskiego CIOTOWSKIEGO WIDZEWA ???? pokazali klasę. Teraz jak ja spotkam jakiegoś downa w szaliku WIDZEWA to będę chuja gnębiał tak długo aż się zesra Obiecuję
czekam z niecierpliwoscia az sie spotkamy
@up i ty też
Przecież kurwa ze swoim nickiem na czole nie chodzi wymazanym. A ja czekam aż to jebnięte gimbusowe i początkowo licealne towarzystwo kurwa zrozumie o co chodzi i zobaczą jakimi to debilami są napierdalając się za klub, ubiór to już pół biedy...
A i obczajcie sobie zęby kolesia... hahaha
Albo odbitych kilka łap albo nie wie co to szczoteczka i pasta....
Film jest z mojego miasta. Na fb jeszcze do niedawna była strona ze wszystkim filmikami tego typu.
A co do waszych komentarzy to połowa z was zlała by się ze strachu jak on gdyby trafiła na Elite Pce ) Ich działanie jest jak najbardziej słuszne, bo jeszcze parę lat temu żydki z łksu biegali i burdel na mieście robili, teraz chociaż jest względny porządek. Nie mieszkacie tutaj więc nie spinajcie się e-żołnierzyki bo nikt za darmo nie dostaje jak i również nie jest nagrywany. I gwarantuje że chłopaki z FC są mocni zarówno w pojedynkę jak i w grupie.
Jaki burdel?Synu nie mieszaj ludziom w głowach jak niczego poza swoim marnym osiedlem w życiu nie widziałeś.Praktycznie mieszkam tu - na Bałutach - od urodzenia i wiem, że takie akcje miały miejsce zarówno po jednej jak i drugiej stronie.
I nie pierdol o "robieniu porządku" , bo Ci frajerzy to nie straż porządkowa kurwa Twoja mać.Bo ja dziękuje za takich stróżów, obojętne komu niby kibicują.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów