Jechać, zwiedzać, zapierdalać coś na rozluźnienie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żebyś czasem nie pojechał z wizytą na Sybir
Eh, jebać to. Wojny nie będzie, Putin weźmie sobie krym (właściwie to już wziął), jak będzie chciał, to weźmie Ukrainę, zmusi Białoruś do zawiązania unii, i tyle, i nato wymięka, i Putin powoli też, bo uzbrojenie mają żadne, w porównaniu z zachodem. Jak tamci już ironmana budują. Wojny nie będzie, bunkry możecie przerobić na ziemianki, kałachy powieście nad kominkiem, zaufajcie mi, jestem ekspertem.
nie obchodzi mnie zbytnio ukraina,więc piszę,że na ścianie w moim pokoju jebią się muchy.Kurwa,nawet owad zaliczył.
Internety jarają się zombie apokalipsą a srają kiedy coś na serio może się dziać.
UE się tak burzy (głownie na Twitterze) ponieważ traci statut mocarstwa. Nie chodzi o żaden Krym, a o sam fakt, że Rosja nawet nie liczy się ze zdaniem Europy (i dobrze). W zasadzie Unia to zapaść gospodarza i militarna. Nasi politycy też zgrywają wielkich wojowników, ale jak kłopoty przyjdą do nas to się okaże, że zachód nie chce mieć z tym nic wspólnego, a Obama i nasz niezwyciężony "sojusznik" USA jest za daleko.
Kurwa sracie się tym jakbyście mieli jakiś wybór.
Mam większy problem, gdzieś wjebało mi pilota od tv...
Mam większy problem, gdzieś wjebało mi pilota od tv...
jakoś mi Moskwa się spodobała, szczególnie jak bezkulas popierdalał na desce na kółkach po metrze
Ale jesteście niegościnni. Ryscy mogą do mnie przyjeżdżać. Ba! Jest nawet świetnie przygotowana "baza noclegowa"
Ruda fajna
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów