📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Od dziś mam nowe ulubione hasło:
"precz z preczem"
Pozdrowienia dla pana z 3:13
Ale i tak nie będę głosował na złodziei.
Pod koniec pięknie została podsumowana "walka medialna" w kampanii wyborczej.
"precz z preczem"
Pozdrowienia dla pana z 3:13
Ale i tak nie będę głosował na złodziei.
Pod koniec pięknie została podsumowana "walka medialna" w kampanii wyborczej.
Zastanawia mnie czemu sadistic ma też być narzędziem politycznym...
@angel - JKM po prostu pcha się gdzie może.
Ale z Sikorskiego pała. Jak ktoś jest przeciwko PO to na pewno jest zwolennikiem PiSU - żelazna logika Platformersów.
"Podejrzewam, że żaden z nich w Afganistanie nie był, ale do wrzasków pierwsi" - ???
Najlepsze na koniec, jak najpierw sam prowokuje kibiców, a potem płacze do telefonu, że byli agresywni, łysi i w ogóle ojej.
Kiedyś miałem go za normalnego, może nawet za rozsądnego gościa, no ale pokazał, że kawał niemytego chujka z niego.
Ale z Sikorskiego pała. Jak ktoś jest przeciwko PO to na pewno jest zwolennikiem PiSU - żelazna logika Platformersów.
"Podejrzewam, że żaden z nich w Afganistanie nie był, ale do wrzasków pierwsi" - ???
Najlepsze na koniec, jak najpierw sam prowokuje kibiców, a potem płacze do telefonu, że byli agresywni, łysi i w ogóle ojej.
Kiedyś miałem go za normalnego, może nawet za rozsądnego gościa, no ale pokazał, że kawał niemytego chujka z niego.
Dużo krzyczą, a nawet wymaganych podpisów nie mogą zebrać takie mają poparcie.
A tak ogólnie, to politykierzy niech wp.....ają ze stadionu i do sejmu idą krzyczeć jak ich ktoś wybierze.
A tak ogólnie, to politykierzy niech wp.....ają ze stadionu i do sejmu idą krzyczeć jak ich ktoś wybierze.
Jak nie z nami, to za PiSem. Tylko dwie strony - nasza i ta druga. Sikorski zachował się jak tępy gówniarz z prawą łapką wiecznie w górze i kompleksem masturbacyjnym wobec Adolfa. Poglądami od takowych gówniarzy odbiega, poziom reprezentuje zbliżony.
Mohery i stadionowa hołota odtąd zawsze razem. Aż do ostatecznego zwycięstwa...
wole ten widok ogolonych.... niż patrzeć na tłuste ryje darmozjadów. wielka kampania się kurwa zaczeła dlaczego oni nie są tacy pracowici przez cały czas?
Skurwysyn... i jak tu po obejrzeniu czegoś takiego dalej być za platformą?
PO ssie, ale przynajmniej przyciągają ten plebs w jedno miejsce, by można ich wyłapać i zrobić z nimi porządek.
A Nowa Prawica jak zwykle wszędzie się wciśnie. JKM jako pierwsza ladacznica RP daje dupy wszystkim, którzy na to pozwolą. I pomyśleć, że kiedyś nawet na jego ugrupowanie zagłosowałem, aż wstyd teraz.
A Nowa Prawica jak zwykle wszędzie się wciśnie. JKM jako pierwsza ladacznica RP daje dupy wszystkim, którzy na to pozwolą. I pomyśleć, że kiedyś nawet na jego ugrupowanie zagłosowałem, aż wstyd teraz.
Dla mnie idealna relacja. Widz sam ocenia jak to wyglądało na prawdę a nie jak zostało powiedziane przez dziennikarza.
Pierdolić pajaca co się buja jak ta kukiełka na zwykłym odpustowym kramie...
Biedny musiał telefon wykonać i pożalić się jak to go kibole pojechali...
Biedny musiał telefon wykonać i pożalić się jak to go kibole pojechali...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów